Düğerek’e Sosyal Tesis yapılıyor

Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Salonu inşaat çalışmaları başladı.Belediye Meclisinin karar ve olurundan sonra ihaleye çıkarılan yapım işlemini kazanan firma, Muğla’nın çehresini değiştirecek olan yapının...

Düğerek’e Sosyal Tesis yapılıyor

Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Salonu inşaat çalışmaları başladı.

Belediye Meclisinin karar ve olurundan sonra ihaleye çıkarılan yapım işlemini kazanan firma, Muğla’nın çehresini değiştirecek olan yapının çalışmalarına başladı.

Muğla Belediyesinin hayata geçireceği sosyal tesis ve spor salonu kompleksi 9 bin m2 arazi üzerinde konumlanıyor. 2 ana bloktan ve açık alanlardan oluşan yapı, toplam 2 bin 263 metrekare kapalı alana sahip olup, Pazaryeri’ne cepheli olan bloğunda işyerleri, kafeterya ve 100 kişilik restoran bulunuyor. Çok amaçlı salon kısmında ise 800 metrekare büyüklüğünde 250 kişi teleskopik tribün, bin kişi toplantı kapasiteli salon, sahne arkası odalar, soyunma odaları ve gerekli teknik ve idari hacimler yer almakta. Yapı ayrıca 3 bin metrekarelik yeşil alana da sahip olacak.

Muğla Belediyesi yetkililerince toplam 1 milyon 850 bin TL’ye mal olacağı belirtilen kompleksin tamamlanma süresi 300 iş günü olarak öngörülüyor. Konu hakkında açıklama yapan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Hemşerilerimizin düğün, sünnet, nişan gibi her türlü kişisel kutlama ve anma etkinliklerine de açık olacak olan kompleks, kentimizin cazibe merkezi konumunu perçinleyecektir. Sosyal kompleksimiz, Düğerek ve Karabağlar yaylasının ekonomisine de katkı sağlayarak önemli başka bir amaca da hizmet edecektir” dedi.

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.