Dubaili işadamları yatırımları inceledi

Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından yapılan davet üzerine, Dubai merkezli şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri ve CEO’su bölgeye yapmayı planladıkları yatırımları incelemek için Bodrum’a geldiler.Güney...

Dubaili işadamları yatırımları inceledi

Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından yapılan davet üzerine, Dubai merkezli şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri ve CEO’su bölgeye yapmayı planladıkları yatırımları incelemek için Bodrum’a geldiler.

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın bağlantıya geçerek Bodrum’a davet ettiği Dubai merkezli şirketler grubunun Yönetim Kurulu Başkanı, üyeleri ve CEO’su Bodrum’da yapmayı planladıkları projeler kapsamında Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’u da ziyaret ettiler. Muğla Yatırım Destek Ofisi tarafından; Bodrum’un turizm potansiyeli ve önerilen yatırım yerleri hakkında sunumun yapılmasının ardından Yatırımcı Heyet, Muğla Yatırım Destek Ofisi ve BODTO yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yatırım alanlarını yerinde inceledi.

Dubai’nin önde gelen firmalarından olan yatırımcı grup; Sağlık hizmetleri, kişisel bakım merkezi, konut projeleri, inşaat, gayrimenkul, otel ve eğlence tesisleri alanında hizmet vermekte olup, Birleşik Arap Emirlikleri ve Dubai’nin en büyük özel sektör firmalarından birisi. Firmanın Dubai’de ve Sharjah’ta otelleri, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, tamamlanmış rezidans projeleri, hastaneleri; Londra’da ve Suriye’de hastane ve otelleri bulunmakta. Grubun aynı zamanda, Avrupa ülkelerinde turizm, sağlık, yenilenebilir enerji ve gayrimenkul sektörlerinde büyük ölçekli yatırımları bulunuyor.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.