DTO’nın ziyaretleri sürüyor

Marmaris Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Yönetim Kurulu  Başkanı Hasan Mengi, başkanlığındaki  heyet  Datça’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Marmaris Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Yönetim Kurulu ...

DTO’nın ziyaretleri sürüyor

Marmaris Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Yönetim Kurulu  Başkanı Hasan Mengi, başkanlığındaki  heyet  Datça’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  Marmaris Deniz Ticaret Odası Marmaris Şube Yönetim Kurulu  Başkanı Hasan Mengi , ilk olarak Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Deniz Ticaret Odası seçimlerinin ardından yeniden başkanlığa seçilen Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, Tokcan’la bir süre ilçenin denizcilik sorunları üzerine sohbet ettiler. İnşaatı  süren marinalarla ilgili bilgi alan Hasan Mengi ve DTO Marmaris Şube Datça sorumlusu meclis üyesi  Şener Bora,  Datça’nın deniz ticaretinden payını alamadığına vurgu yaparak, marinanın ilçeye büyük bir ivme kazandıracağına değindiler.

Heyet  Datça Liman Başkanı Dr.Nuri Cenan, Datça sahil Güvenlik Komutanı Berkan Başaran, Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, Datça Cumhuriyet Başsavcısı  Ramazan Yılmaz’ı da makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Datça-Körmen liman inşaatını yerinde inceleyen DTO Marmaris Şube Başkanı Hasan Mengi inşaatın biran önce bitirilmesini desteklediklerini bildirirken, bu sayede Datça da yapılacak marinanın ilçeye büyük bir ivme kazandıracağını belirtti.

Körmen limanından Bodruma  3 aylık geçici izinle tekrar seferlerin başlaması içinde uğraş verdiklerini belirten Mengi, bu konudaki çalışmalarında hızla devam ettiğini , konunun takipçisi olduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.