Yüksel, öğrenci ve köylülerle buluştu

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, köylüler ve öğrencilerle bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.Dr.Ferat Yüksel ve beraberinde MHP İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı,...

Yüksel, öğrenci ve köylülerle buluştu

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, köylüler ve öğrencilerle bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinledi.

Dr.Ferat Yüksel ve beraberinde MHP İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, Ahmet Gazi Erkek Öğrenci yurdunu ziyaret ettiler. Yurt yetkilileri ve talebelerinin ağırladığı heyet Milaslı genç nesil hakkında sohbet etti. Dr. Ferat Yüksel şu sözleri söyledi; “Ben buraya sizden oy istemeye gelmedim. Ben sizlerden dua istemeye geldim. Sizin mesleğinizin ne kadar kıymetli olduğunu anlamak hiç zor değil. Zira sizler bu ülkeye temiz bir nesil yetiştiriyorsunuz. Milli ve Dini değerlerine sahip çıkan, örf ve adetlerine bağlı pırıl pırıl gençleriniz ve mezunlarınız var. Milas’ta daha çok yurt açılması için, biz üstüme düşen göreve hazırız. Özellikle kız öğrenci yurdu olmazsa olmazdır. Benim Milaslı genç kardeşlerim sizlere emanet. Dualarınızı eksik etmeyin.”

Ziyaretlerini sürdüren ve  Koru ve Bahçe mahallelerini de ziyaretlerde bulunan Yüksel, beraberinde Muğla Milletvekili adayı Mehmet Erdoğan’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve yönetimi, Muğla Büyükşehir MHP Meclis üyesi Kasım Özkan ile kahvede vatandaşlar ile buluştu. Yüksel, burada yaptığı konuşmasında  CHP’yi çok sert sözlerle eleştirdi;

“Yol yapamayan yerel iktidar ülkeyi nasıl yönetecek?”

“Benim Hemşehrimlerim AK Parti’nin alternatifi diye CHP’ye oy veriyor. Oysa ikisinin birbirinden farkı yok. Birisi Türkiye’yi yöneten Genel iktidar, diğeri Muğla’yı, Milas’ı yöneten yerel iktidar.  Aynası iştir kişinin, lafına bakılmaz. Yıllardır Muğla’yı yönetiyorlar da ne değişti? Durum ortada. Milas’ı yönetiyorlar, Milas’ın yolu yok. Kanalizasyon çalışmalarını 8 ayda bitireceğiz dediler ama 2 sene oldu hala bitiremediler. Yol yapamayan CHP, Türkiye’yi nasıl yönetir?

Bizim derdimiz, AK Parti’den kurtulalım derken, başka bir dertle baş başa kalmayalım. AKP’nin alternatifi, tek başına Milliyetçi Hareket Partisi iktidarıdır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP, Artık Atatürk’ün CHP’si değil, genel başkanın kendi deyimiyle artık Dersim’li Kemal’in partisidir. Artık CHP Mustafa Kemal Atatürk’ü temsil etmiyor. Bölücülük meselesinde AKP ne düşünüyorsa, hemen hemen CHP’de aynı düşünüyor.

Şu yollara bakın, bir belediyenin asli görevi yol yapmaktır. Neymiş efendim kaynak yokmuş. Bir yerel yönetimin en basit ve en aciz söyleyeceği bahanesidir. Kaynak bulamıyorsan oturma orada, kalk oradan, Milletimiz Milliyetçi Hareket Partisinin görevinde hizmet görsün, belediye nasıl yönetilir görsün.

Milas çoğu beyliğe başkentlik yapmış ama maalesef her geçen gün geriye gidiyor. Neymiş, turizme uzakmış, alakası yok. Maden sahaları, Balıkçılık, Liman, Havaalanı Milas’ta ve bölgenin en önemli noktası, parlayan yıldızı olması gerekirken, her gün geri gidiyor.

Milas’ı yönetemeyen akıl, Türkiye’yi de yönetemez. Tek çare Milliyetçi Hareket Partisini iktidar yapmaktır. “ diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.