DP Muğla Milletvekili Adayı Zekai Alper: “Bugüne kadar ekmeği zorlayarak halkına veren bir rejim yaşanmamıştır”

Demokrat Parti (DP) Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper, seçim çalışmaları kapsamında Datça ilçesine ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için vatandaşlardan destek istedi. Alper; “Bizim dönemimizde köylümüz...

DP Muğla Milletvekili Adayı Zekai Alper:  “Bugüne kadar ekmeği zorlayarak halkına veren bir rejim yaşanmamıştır”

Demokrat Parti (DP) Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper, seçim çalışmaları kapsamında Datça ilçesine ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için vatandaşlardan destek istedi. Alper; “Bizim dönemimizde köylümüz çocuğunu ekip biçtikleri tütün, pamuk parasıyla evlendiriyorlardı. Şimdi ise tarlalarını satarak evlendirebiliyorlar. Türkiye, bu iktidar dönemindeki kadar ekmeği bu kadar zorlayarak halkına veren bir rejimi daha yaşamamıştır ” dedi.

Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdüren DP Muğla Milletvekili Adayı Zekai Alper, Datça ilçesine bağlı mahallerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleri öncesi Datça pazarını gezen Milletvekili adayı Zekai Alper, üretici ve esnafla sohbet etti. Pazarcı esnafının ve köylülerin ikramlarını kabul eden Alper, üreticileri ve esnafı dinleyerek taleplerini aldı.

Pazar ziyaretinin ardından Datça ilçesine bağlı Hızırşah, Sındı, Cumalı, Yazı ve Palamutbükü mahalleri ziyaret eden Milletvekili adayı Zekai Alper vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretleri sırasında konuşan Milletvekili adayı Alper, Demokrat Parti’nin geçmişte  yolundan, suyuna kadar Datça’ya büyük hizmetleri olduğunu vurguladı.

Halka hizmetin, hakka hizmet olduğunu inandıkları için yola çıktıklarını ifade eden DP Muğla Milletvekili adayı Zekai Alper bundan sonraki dönemde eskiden olduğu gibi çocuklarımızı okutmak, onurumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle istikbal kurmak istiyorsak hep beraber geçmişteki gibi el ele, omuz omuza vermeliyiz. Milli menfaatlerimizi siyasi menfaatlerden öne çıkartmalıyız. Köylümüz, çiftçimiz yok olmak üzere. Bizim dönemimizde köylümüz çocuğunu ekip biçtikleri tütün, pamuk parasıyla evlendiriyorlardı. Şimdi ise tarlalarını satarak evlendirebiliyorlar. Türkiye, bu iktidar dönemindeki kadar ekmeği bu kadar zorlayarak halkına veren bir rejimi daha yaşamamıştır ” dedi.

“Televizyonlara, gazetelere çıkartılmıyoruz”

AK Parti’nin en çok korktuğu parti Demokrat Parti olduğunu belirten Alper; “Televizyonlara çıkmak istiyoruz çıkarmıyorlar, ulusal kanallara, ulusal gazetelere paramızla reklam veriyoruz almıyorlar. Yayınlamıyorlar. Halka ulaşmamıza izin vermiyorlar. Çünkü yayın kuruluşları AK Parti tarafından tehdit ediliyor. Televizyonlarda, gazetelerde görünürsek başlarına ne geleceğini biliyorlar. DP yok oldu olarak gösteriliyor, DP hiçbir zaman yok olmadı. 6 adayımızla birlikte Muğla’yı karış karış geziyor, sizlere ulaşmaya çalışıyoruz. Kırat köylünün, çiftçinin, esnafın, vatandaşın dostudur her zaman yanındadır” diye konuştu.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.