“Doğanın Pili Bitmesin”

Fethiye Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) okullarda atık pil toplama yarışması yapıyor. Geçen sene gerçekleşen yarışlar doğrultusunda Fethiye’de bin 200 kilogram pil toplanarak Muğla...

“Doğanın Pili Bitmesin”

Fethiye Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) okullarda atık pil toplama yarışması yapıyor. Geçen sene gerçekleşen yarışlar doğrultusunda Fethiye’de bin 200 kilogram pil toplanarak Muğla genelinde ikincilik elde edilmişti.

Fethiye Belediyesinin atık pil toplama yarışı, 27 okulu ilgilendiriyor. İlköğretim ve ortaöğretim okulları arasında yapılacak pil toplama yarışının “Doğanın Pili Bitmesin” sloganı dikkat çekiyor.

Fethiye Belediyesinin gerçekleştireceği yarış ile ilgili bilgiler veren Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü teknikeri Ali Kıroğlu, “Fethiye Belediyesi olarak geçen sene yaptığımız bu organizasyon okullarda başarılı bir şekilde yürütülmüştü. Biz burada öğrencilerimize bir de mesaj vermek istiyoruz. “Doğanın pili bitmesin” sloganı zaten bizim anlatmak istediğimiz her şeyi kapsıyor. Belediye mücavir alanlarımız içerisinde yer alan okulların yetkilileri ile görüşerek, projeyi 15 kasımda başlatacağız. Bu projemiz yaklaşık 6 ay sürerek, Nisan ayında sona erecek. Yine başarılı okullarımızı ödüllendireceğiz. Fethiye çevreye duyarlılığı her zaman gösteren bir ilçe. İlçemiz öğrencilerinin ve öğretmenlerinin geçen sene olduğu gibi bu sene de pil toplama yarışında duyarlılık göstereceğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.