Din Görevlilerine seminer

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Köyceğiz 75. Yıl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Köyceğiz Müftülüğüne bağlı din görevlilerine yönelik Aile İçi İletişim Semineri...

Din Görevlilerine seminer

Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Köyceğiz 75. Yıl Halk Kütüphanesi toplantı salonunda Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Köyceğiz Müftülüğüne bağlı din görevlilerine yönelik Aile İçi İletişim Semineri düzenledi.

Seminere Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Köyceğiz ilçe Müftüsü Hüseyin Çekin ve Merkez ve köylerde görev yapan 44 din görevlisi katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu "Sağlıklı bir toplum yapısına kavuşmak için bu seminerleri yapmaktayız. İlerleyen günlerde bu seminerlerimizi daha da yaygınlaştıracağız. Aile içi iletişim ve yaşam becerilerinin artması ile çıkma ihtimali olan bir çok sorunun önüne geçebiliriz. Hedefimiz İlimizde Sağlıklı bir toplum yapısına ulaşmaktır." dedi

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale ise " Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğümüzün gerçekleştirdiği bu eğitimler sağlıklı bir aile yapısına kavuşmak için çok önem taşımaktadır. Bu konuda gösterdiği duyarlılık nedeni ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüze ve Personeline teşekkür ediyorum." Diye konuştu.

Köyceğiz Müftüsü Hüseyin Çekin de yaptığı konuşmada " Köyceğiz İlçe Müftülüğü olarak Aile içi İletişim Eğitimlerine köylerinde halkla iç içe olan ve halka rol model olma gibi bir sorumluluğu doğal olarak üstlenen din görevlilerimizden başlanması sevindiricidir. Bu eğitimi alan din görevlisi arkadaşlarımız; görev yaptıkları yerlerde eğitimini aldıkları konularda halkımızı aydınlatacaklar; mutlu, sağlam ve sağlıklı aile yapısına katkıda bulunacaklardır." dedi.

Programa AEP ( Aile Eğitim Programı) kapsamında Psikolog Semra Karaağaçlı, Sosyal Hizmet Uzmanı Neslihan Han, ve İl Müdür Yardımcısı Vedat Tunç’un verdiği eğitimlerle devam edildi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.