Din Görevlileri ödüllendirildi

Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından Dalyan beldesi ile Okçular köyünde açılan Kur’an Kurslarına katkı sağlayan din görevlileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ödüllendirildi.Düzenlenen ödül...

Din Görevlileri ödüllendirildi

Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından Dalyan beldesi ile Okçular köyünde açılan Kur’an Kurslarına katkı sağlayan din görevlileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ödüllendirildi.

Düzenlenen ödül töreni hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; “2012-2013 eğitim öğretim yılında 24 Eylül 2012 Pazartesi günü Dalyan Beldesi ve Okçular Köyü’nde iki yeni Kur’an Kursunu açmıştık. İlçe Müftülüğü olarak, bu hizmetlere katkı sağlayan ve öncülük eden din görevlilerimizi onure edebilmek amacıyla 2012 yılı ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle ödül töreni düzenledik. Din hizmetinin temelde gönüllülük esasına dayandığını ve bu hizmetin de genelde İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlar’ın omuzlarında yükselen bir görevdir. Bbu konuda gayret gösteren görevlilere can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu belgeler asla yaptıklarının karşılığı olamaz. Bunlar olsa olsa daha büyük hizmetleri için sadece bir teşviktir. Bu vesileyle hem sizden hem de diğer din görevlilerimizden daha büyük bir azimle çok yönlü hizmetler bekliyoruz” dedi.

Daha Kur’an-ı Kerim’in öğretimine ve özellikle de cami dışı din hizmetlerine yaptıkları katkıyla Dalyan Merkez Camii İmam-Hatibi Ümit Yalçın, Dalyan Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Şaban Delen, Okçular Köyü Camii İmam-Hatibi Mevlüt Salar, Merkez Çarşı Camii Müezzin-Kayyımı Mehmet Karataştan, Çaylı Camii İmam-Hatibi Musa Manav, Güzelyurt Köyü Softalar Camii İmam-Hatibi Duran Öztürk, Güzelyurt Köyü Orta Camii İmam-Hatibi Mehmet Ayhan ve Merkez Yeni Camii Müezzin-Kayyımı Mustafa Topçuoğlu’na İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler tarafından başarı ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildi.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.