DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ELİF ESEN YATAĞAN’A GELDİ

MUSTAFA AKTAŞDeva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen beraberinde Kurucular Kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoy Muğla İl Başkanı Tolga Keskin ile birlikte Yatağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Heyet Yatağan’da, ilçe...

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ELİF ESEN YATAĞAN’A GELDİ

MUSTAFA AKTAŞ

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen beraberinde Kurucular Kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoy Muğla İl Başkanı Tolga Keskin ile birlikte Yatağan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Heyet Yatağan’da, ilçe Başkanı Fatma Özalp Ak ve yönetimi karışıldı.

Ali Babacan liderliğinde, 9 Mart 2020 tarihinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilatlanma sürecine hızla devam ediyor.  Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen ve beraberindekiler Ege Bölgesi il ve ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk kongresini gerçekleştiren ve Deva Partisi Yatağan İlçe Başkanı olan Fatma Özalp Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen ve  Kurucular Kurulu Üyesi Abdurrahim Aksoy;  bu bölgedeki teşkilatlanma sürecinin çok hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştiği ve Deva Gönüllüleri buluşmalarının il il, ilçe ilçe gezerek yerinde görmek gurur verici ve mutlu edici olduğunu belirttiler.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen, “Bu ay ege bölgesi buluşmaları yapıyoruz. Deva Parti bir şanstır. Türkiye genelinde teşkilatlarımız çok güzel çalışıyor. Mutlu yarınlar oluşturacağız. Zafer, gelecek, iktidar bizimdir” ifadelerini kullandı.

Uzun süren Deva Gönüllüleri buluşmasının ardından memnuniyetini belirten ilçe Başkanı Fatma Özalp Ak ve yönetimi, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen’e sembol haline gelen Milas halısı hediye etti.

Bu haber toplam 274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.