Denize uçan aracını terk etmedi

Milas'ta, bir bayan sürücü otomobiliyle denize uçtu. Çamura saplanan ve suya batmakta olan aracından içine su girmesini istemeyen sürücü, aracını yaklaşık iki saat terk etmeyerek kurtarılmayı bekledi.Muğla’nın Milas İlçesine...

Denize uçan aracını terk etmedi

Milas'ta, bir bayan sürücü otomobiliyle denize uçtu. Çamura saplanan ve suya batmakta olan aracından içine su girmesini istemeyen sürücü, aracını yaklaşık iki saat terk etmeyerek kurtarılmayı bekledi.

Muğla’nın Milas İlçesine bağlı Tuzla Sulak alanının olduğu Boğaziçi köyündeki virajda 48 V 3087 plakalı otomobilinin hakimiyetini kaybeden S.E. isimli bayan sürücü, aracı ile denize uçtu. Kayalık bölgeden kıyıya uçan aracın çamura saplanması ile kazadan yara almadan kurtulan S.E., aracına su girmesin diye aracı terk etmedi. Yaklaşık iki saat kurtarılmayı bekleyen bayan sürücünün yakınları, olay yerinde olay anını görüntülemeye çalışan basın mensuplarına saldırdı. Çevredekilerin camdan çıkarma teklifini kabul etmeyen S.E., aracın içinde beklemeye başladı. Araçta ikinci kurtarma ekibi aracı vinç yardımıyla sudan çıkarttı.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.