Denize uçan aracanı sürücüsü hayatını kaybetti

Akyaka’dan Akbük sahiline seyir halinde olan sürücü sabah saatlerinde 25 metrelik uçurumdan denize uçtu. Sürücü Gökhan Kutlu hayatını kaybetti.Ula ilçesinde Akyaka mahallesinde 25 metrelik uçuruma uçan araç sürücüsü araç...

Denize uçan aracanı sürücüsü hayatını kaybetti

Akyaka’dan Akbük sahiline seyir halinde olan sürücü sabah saatlerinde 25 metrelik uçurumdan denize uçtu. Sürücü Gökhan Kutlu hayatını kaybetti.

Ula ilçesinde Akyaka mahallesinde 25 metrelik uçuruma uçan araç sürücüsü araç içinde hayatını kaybetti. Akyaka-Ören yolunda seyir halinde olan Gökhan Kutlu (29) yönetimindeki 48 DJ 857 plakalı araç sabah saatlerinde 25 metre uçurumdan denize uçtu. Balıkçıların fark ettiği olay sonrası Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Yerkesik Jandarma Karakol ekipleri kıyıya yakın bölgede aracı ters dönmüş durumda buldu.

Aracın ters dönmesi nedeniyle Marmaris Sahil Güvenlik Komutanlığı Dalgıç Timi istendi. Dalgıçlar ile birlikte 112 Acil Servis, UMKE, AFAD ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de olay yerine geldi. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın kaza olup olmadığını araştırırken, araç içinde sıkışan sürücü Gökhan Kutlu dalgıçların bir saatlik bir çalışması sonucu araç içinden çıkarıldı. Zeminin sarp ve kayalık olması nedeniyle Gökhan Kutlu’nun cesedi dalgıçlar tarafından araçların cesedi alabilecekleri kıyıya çekildi.

Araç sürücüsü Gökhan Kutlu AFAD ekipleri tarafından kıyıdan alınarak Muğla Büyükşehir Belediyesi Cenaze Taşıma aracına kondu. Gökhan Kutlu’nun cesedi otopsi için Yerkesik Mahallesindeki Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gökhan Kutlu’nun Gökova’da oturduğu, Menteşe ilçesinde bir markette iki ay önce işe başladığı ve alkol kullanmadığı öğrenildi. Sürücünün sabah saatlerinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek uçuruma yuvarlandığı sanılıyor.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.