Denizcilerden, Kocadon’a ziyaret

Bodrum Denizciler Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, olağan genel kurulun ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.Yeniden başkanlığı seçilen Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa...

Denizcilerden, Kocadon’a ziyaret

Bodrum Denizciler Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, olağan genel kurulun ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Yeniden başkanlığı seçilen Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile makamında bir araya geldi. Mustafa Demiröz’e ziyaretinde Bodrum Denizciler Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Caner, Bodrum Denizciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri sayman Yusuf Yıldızhan, Serdar Akkaş, Deniz Zağlı, Sonay Çınar ve Halil Özyanık eşlik etti.

Bu güne kadar derneğe vermiş olduğu destekler nedeniyle Başkan Mehmet Kocadon’a teşekkür eden Demiröz, yeni dönemde yapacakları çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

Nazik ziyaretleri için dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Kocadon, Bodrum’un bu günlere gelmesinde özellikle denizcilerin çok büyük payı bulunduğunu da ifade ederek şöyle dedi: “Süngercilikten, balıkçılıktan, tekne-gulet yapımından mavi yolculuğa uzanan çok değerli bir öyküsü var Bodrum denizciliğinin ve sizler de bu öykünün en önemli kahramanlarısınız. Bodrum’u Bodrum yapan değerlerin en önemli kısmını oluşturan denizcilik sektörü, sizlerin de vermiş olduğu emekler sayesinde gelişti ve bu günlere kadar geldi. Dünyanın dört bir yanından gelen turistler, Bodrum’un doğal güzelliklerini, mavi-yeşil koylarını sizlerle tanıdı. Ve sizlerin hoşgörülü, sevgiyle dolu samimi tavırları, özellikle yabancı turistlere Bodrum’u sevdiren en önemli etmenlerden biri oldu. Belediye başkanı olarak sizlerin her zaman yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Bu değerlerimizi korumak, yaşatmak ve tüm dünyaya sunmak için, Bodrum markasına bir yıldız daha eklemek için mücadeleye hep birlikte, siz denizci kardeşlerimin ve Bodrum halkının birlik ve beraberliğe olan inancıyla devam edeceğiz.”

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.