DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK PANELİ YAPILDI

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezinde, Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik paneli yapıldı.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi...

DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK PANELİ YAPILDI

MSKÜ Atatürk Kültür Merkezinde, Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik paneli yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ), Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda panel düzenlendi.

MSKÜ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından hazırlanan panele, Muğla Valisi Orhan Tavlı, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, kurumların il müdürleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan panelde, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘Türkiye Geçilmez’ adlı kısa fil gösterimi yapıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik panelinin yöneticiliğini Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akar yaptı. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bayram Çoşkun ‘Türkiye’de Askeri Darbeler ve Anayasalar’, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Zafer Durdu ise ‘Türkiye’de Siyasal Kültür ve Askeri Darbeler’ ve Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Ünal Bozyer  ‘Askeri Darbelerin  Siyasal ve Toplumsal Etkileri konularında konuşma yaptı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.