Demirelli’den Kaymakam Özkan’a ziyaret

Sosyal Güvenlik haftası  başlaması dolaysıyla Yatağan sosyal Güvenlik Şubesi Müdürü Aysel  Demirelli,  Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan’ı makamında ziyare ederek bir süre  sohbet etti.Ziyaret sırasında...

Demirelli’den Kaymakam Özkan’a ziyaret

Sosyal Güvenlik haftası  başlaması dolaysıyla Yatağan sosyal Güvenlik Şubesi Müdürü Aysel  Demirelli,  Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan’ı makamında ziyare ederek bir süre  sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan Demirelli; “Sosyal Güvenlik halkımız için çok önemli. Bu yıl 11 ila 15 Mayıs tarihleri arasında kutlanan  Sosyal Güvenlik haftası  boyunca bilgilendirme çalışmaları yapılacak diyen Demirelli, Kaymakama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Demirelli; ‘Amacımız halkımıza en güzel hizmeti en hızlı şekilde vermek değişen yasalar hakkında bilgilendirmektir” dedi.

Bayan Müdüre  ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yatağan Kaymakamı Gökay Özkan, “Gerçekten Sosyal Güvenlik çok önemli. SGK hem sağlık hizmetleri vermekte hem de emekli maaşlarını ödemektedir. Ben tüm halkımızın Sosyal güvenlik haftasını kutluyorum.” Diye konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.