Demir: Hükümet derhal istifa etmelidir

Önceki gün akşam 37 vatandaşın hayatını kaybetmesi 125 vatandaşın da yaralanması ile sonuçlanan kanlı hain saldırı ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, hükümetin derhal istifa etmesi...

Demir: Hükümet derhal istifa etmelidir

Önceki gün akşam 37 vatandaşın hayatını kaybetmesi 125 vatandaşın da yaralanması ile sonuçlanan kanlı hain saldırı ile ilgili olarak bir açıklama yapan CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, hükümetin derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

Hain ve kanlı saldırıyı kınayan Demir, şunları söyeldi:

“13 Mart 2016 Pazar günü Ankara’nın göbeği olan Güvenpark'ta yaşanan terör saldırısını nefretle kınıyoruz. Yaşamını yitiren 37 yurttaşımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Amerikan vatandaşlarının korunması için Hükümetimiz ABD'ye açık bilgi verirken, kendi vatandaşını bilgilendirmeyen, hatta bu bilgileri sansürleyen Hükümetin sorumlu olduğunu düşünüyoruz. Tüm bu bilgilere rağmen göz göre göre bu son terör olayını dahi önleyememiş olmanın utancını yaşıyoruz. Halkın can güvenliğini koruma konusunda yetersiz ve isteksiz olduğu her yeni katliamda bir kez daha ispatlanan MİT Müsteşarı ve İçişleri Bakanı ile bu durumu yine ve yeniden seyreden Hükümet derhal istifa etmelidir.

Böylesi bir ortamda, yaşadığımız derin acıları unutmadan ülkemizi daha huzurlu bir ülke haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün de söylediği gibi 'Yurtta Barış, Dünyada Barış'  hedefine ulaşmak için her türlü çabayı göstermekten hiçbir zaman geri durmayacağız.”

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.