Datça’da basketbol heyecanı

Datça Kent Konseyi gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp onları spora yönlendirmek amacıyla başlattığı sportif faaliyetlerini sürdürüyor.Datça Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu tarafından geleneksel olarak...

Datça’da basketbol heyecanı

Datça Kent Konseyi gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp onları spora yönlendirmek amacıyla başlattığı sportif faaliyetlerini sürdürüyor.

Datça Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Yetişkinler Tek Pota Basketbol Turnuvası” Datça Belediye Bbaşkanı Şener Tokcan’ın başlama vuruşuyla başladı.

İlk gün üç maç yapıldı. İlk maç Zafet İnşaat -Cennetköyspor karşılaştı ve maçı cennet köy takımı 21-10 aldı. 2. maç adliye spor ile Datça Bilgisayar Hizmetleri (Dat-Bil) takımı 19-16 aldı. 3. maçta ise Emniyet spor ile 71 spor takımları karşılaştı maçı 71 spor 21-10 aldı.

Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan oyunu başlatırken yaptığı konuşmada; Spor salonunun her zaman faaliyette olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, boş zamanlarını sporla değerlendirerek bu turnuvaya katılan takımlara ve turnuvayı düzenleyen Kent konseyine katılımcılara teşekkür etti.

Maçlar tek pota altında 12 dakikalık periyotlar halinde oynanıyor, diğer yandan 21 sayıya ulaşan takım dakikaya bakılmaksızın galip oluyor. Turnuvaya 6 takım katılıyor maçlar 22 Mayıs tarihinde sona erecek.

Bu haber toplam 219 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.