Darısı diğer belediyelere

Marmaris İçmeler Belediyesi örnek bir çalışma yaparak engelli vatandaşların belediyedeki işlemlerini rahatlıkla yürütmeleri için Engelli Asansörü yaptırdı.Marmaris'in İçmeler Belde Belediye binasına engelli vatandaşların...

Darısı diğer belediyelere

Marmaris İçmeler Belediyesi örnek bir çalışma yaparak engelli vatandaşların belediyedeki işlemlerini rahatlıkla yürütmeleri için Engelli Asansörü yaptırdı.

Marmaris'in İçmeler Belde Belediye binasına engelli vatandaşların rahat girip çıkmaları için çalışma başlatıldı. Bu kapsamda belediye binasına engelli asansörü yapıldı.

Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak yaptırılan engelli asansörü, bu konuda eksikliği bulunan binalar için de bir örnek teşkil etti. Kamuda çalışan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tulgay Hasar, Başkan Eren'e engelli vatandaşlar adına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Engelli vatandaşların daha rahat hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla yapılan asansörün açılışında konuşan İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, "Bu asansörümüzü yaptırmamızın esas sebebi, bilhassa engelliler ve yaşlılarımızın üst katlara çıkarken zorlandıklarını görmemizdir. Vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için çalışıyoruz" dedi. Eren, merkezi ve yerel yöneticilerin, engelli yurttaşların karşısına engel çıkaran değil, engelleri ortadan kaldırıcı kurumlar olması gerektiğini vurguladı. Eren, "İçmeler Belediyesi olarak bizler de imkanlarımız ölçüsünde engelli yurttaşların günlük yaşamını kolaylaştırıcı projeler üretmeye devam edeceğiz. Herkesin, hepimizin bir engelli adayı olduğunu unutmayalım. Engelsiz bir dünya, ülke ve kent herkesin hakkıdır" dedi.

Asansörün açılışında konuşan Kamuda Kamuda çalışan Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Marmaris Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Tulgay Hasar, tüm engelliler adına İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren'e teşekkür ederek, "Yerel mecliste yer aldığımız takdirde öncelikler Marmaris Belediyesi'ne bu tarz bir çalışma yapacağız. Başkan Eren'e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmayalım" dedi. Hasar, Başkan Eren'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek engelli vatandaşlar adına plaket verdi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.