Dalaman’da, gazinolar şehir dışına çıkarılıyor

Dalaman İlçesi’nin şehir merkezinde bulunan gazinolar işletme sahipleri ile yapılan toplantılar sonunda belediye tarafından yapılacak olan binalar ile ilçe dışına çıkarılıyor.Dalaman'da yıllardır şehir içinde bulunan gazinolar...

Dalaman’da, gazinolar şehir dışına çıkarılıyor

Dalaman İlçesi’nin şehir merkezinde bulunan gazinolar işletme sahipleri ile yapılan toplantılar sonunda belediye tarafından yapılacak olan binalar ile ilçe dışına çıkarılıyor.

Dalaman'da yıllardır şehir içinde bulunan gazinolar vatandaşlara sıkıntı anlar yaşatırken; Dalaman Belediyesi yıllardır kanayan yarası olan gazinolar sorununa el atıp, yeni proje yaparak ilçe dışına çıkarmaya karar verdi.

Vatandaşlar tarafından sık sık şikâyet konusu olan şehir içinde bulunan gazinolar şehir dışındaki Sanayi Sitesi arkasında bulunan Tersakan Caddesi üzerindeki alan için yeni bir proje hazırlandı. Bu projede gazino olarak işletilecek 14 dükkân bulunuyor. Projenin tamamlanmasının ardından şehir içinde bulunan tüm gazinolar buraya taşınacak. Yapılan toplantılarda da gazino işletmeciler tarafından kabul edilen bu proje sayesinde; Dalaman’da şehir içinde bulunan gazinolar tek bir alana taşınmış olacak. Dalaman Belediyesi'nin kendi mimar ve mühendisleri tarafından hazırlanan proje kısa süre içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Yeni yapılacak olan gazino yeri hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Yıllardan bu yana Dalaman Şehir Merkezi'nde bulunan gazinolar sürekli sıkıntı yaratıyordu. Bundan tüm vatandaşlarımız şikâyetçi. Bu durumdan aynı şekilde gazino işletmecisi arkadaşlarımız da şikâyetçiydi. Göreve geldiğimiz günden bu yana gazino işletmecisi arkadaşlarımız ile sürekli toplantılar yaptık. Ortak bir noktada buluşmak için çalıştık. Sonunda bu işletmeleri şehir dışına taşımaya karar verdik. Çalışmalarımızın ardından Sanayi sitesi arkasında Tersakan Caddesi üzerinde bulunan alana belediyemiz tarafından yapılacak dükkânlara gazinoları taşımaya karar verdik. Biz Dalaman Belediyesi olarak bu işyerlerini yapacağız ve ihaleye çıkacağız. Böylelikle şehir içinde gazino kalmamış olacaktır. Güvenlikli bir ortamda hepsi bir yerde işletmelerini çalıştıracaklar. Dalaman’ın kanayan bir yarası da kapanmış olacak" dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.