Dalaman Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi

Dalaman Sanayi Sitesi'ni çevreyoluna bağlayan ve yıllardan bu yana çok bozuk olmasından sıkıntıya neden olan Kanal Boyu yolu, belediye tarafından asfaltlama çalışmalarını başladı.Dalaman Sanayi Sitesi ve Çevreyolu arasında...

Dalaman Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi

Dalaman Sanayi Sitesi'ni çevreyoluna bağlayan ve yıllardan bu yana çok bozuk olmasından sıkıntıya neden olan Kanal Boyu yolu, belediye tarafından asfaltlama çalışmalarını başladı.

Dalaman Sanayi Sitesi ve Çevreyolu arasında en önemli bağlantı yollarından biri olan Kanal Boyu Yolu Dalaman Belediyesi tarafından asfaltlanıyor. Dalaman Belediyesi'ne bağlı ekipler yolda yapılan çalışmayı bir an önce tamamlamak ve yolu asfaltlamak için sıkı bir şekilde çalışmalarına hız verdi. Daha önce de asfalt olan, asfaltın ömrünü tamamlamasından dolayı bir çok lakalı olan yaklaşık 3.5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması yapılmasının bitiminde ise, Çevreyolundan İlçeye ulaşım daha da rahatlayacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar; " Belediye Başkanımız Muhammet Şaşmaz göreve geldiği günden bu güne kadar yaptığı çalışmalar ile İlçeye çok hizmet ediyor. Görevi devir alıp, gelir gelmez Belediyeye ait olan Şehit Mehmetçik Parkı'nı Dalaman'a tekrar kazandırdı. Sarsala Koyu'nu Dünya'ya örnek bir koy haline getirdi. Sosyal ve kültürel alanlarda yapılan etkinlikler ile Dalaman'ın tanıtılması için önemli çalışmalarda bulundu. Engelli ve hastaların evlerinin temizliğinin camilerin temizliğinin yapılması için kurdurduğu ekip sürekli çalışıyor. Cenazelerde verilen hizmetler ile vatandaşlarımızın acısında yanında oluyor. Şimdide Dalaman Sanayi Sitesi Esnafı için hayati önemi olan Kanal Boyu Yolu'nun asfaltını yaptırması çok önemli bir hizmet. Çevreyolu'nda geçen araçların Dalaman Şehir Merkezi'ne ve Dalaman Sanayi Sitesi'ne sorunsuz bir şekilde gelmesini sağlayacak olan bu yolun asfaltlanması özellikle Sanayi esnafımızı çok rahatlatacaktır. Ben Belediye Başkanımız Muhammet Şaşmaz'a göreve geldiği günden bu yana Dalaman'a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kanal Boyu Yolu'nun asfalt çalışmasını yaptırdığı için ayrıca sanayi esnafım adına ve şahsım adına başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Asıl adı Tersakan Caddesi olan ama halk arasında Kanal Boyu Yolu olarak geçen 3.5 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmasına başladık. Dalaman Sanayi Sitesi ile çevreyolu arasında ki en önemli bağlantı yolu olan bu yol, uzun yıllardan bu yana sıkıntı yaratıyordu. Şimdi yaptığımız asfaltlama çalışmasının ardından çevreyolu ile Dalaman Sanayi Sitesi'ne ve Dalaman Şehir Merkezi'ne daha kolay ulaşım sağlanacaktır. Kısa sürede tamamlanacak olan çalışmaların ardından Dalaman Belediyesi olarak diğer bozuk yollarımızda da çalışmalar yapacağız" dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.