“CUMHURİYETSİZ BİR TOPLUM YARINSIZ BİR GÜNDÜR”

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Cumhuriyet Bayramı’nın 98.yıldönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.Korkmaz mesajında “Cumhuriyetsiz bir toplum yarınsız bir gündür. Şerefli bir yaşamın bedeli her ne olursa...

 “CUMHURİYETSİZ BİR TOPLUM YARINSIZ BİR GÜNDÜR”

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Cumhuriyet Bayramı’nın 98.yıldönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Korkmaz mesajında “Cumhuriyetsiz bir toplum yarınsız bir gündür. Şerefli bir yaşamın bedeli her ne olursa olsun ödenir. Biz, Cumhuriyetin ve bu vatanın bekçileriyiz. Bedelini de ödemeye hazırız” dedi.

Mehmet Korkmaz’ın mesajı şöyle:

“Cumhuriyet'e sahip çıkmanın onurunu yaşıyor, aziz Türk Milleti'nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetsiz bir toplum, yarınsız bir gündür. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Şerefli bir yaşamın bedeli, her ne olursa olsun ödenir. Küçük oyunlar, küçük oyuncularındır. Onlar, okyanusta boğulmanın adabını bilemezler! Cumhuriyet erdemdir. Ülkemizin doğum gününü kutlamak, bu günü hakkınca yaşamak bize yakışandır, olması gerekendir. Biz Cumhuriyetin ebediyen bekçileriz. Bize emanet edilen bu toprakları korumak için canımızı seve seve feda ederiz. Sonsuza kadar da bu bekçiliği yapacağız. Bu ülkeyi ve sınırlarımızı dün nasıl koruyduysak bugün de aynı inanç ve kararlılıkla korumaya yeminliyiz.”

Bu haber toplam 132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.