Cumhuriyet Caddesi güzelleşiyor

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum Yenileniyor” sloganıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.Cumhuriyet Caddesi’nin Penguen Pastanesi’nden Halikarnas Disco’ya kadar olan bölümündeki alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları...

Cumhuriyet Caddesi güzelleşiyor

Bodrum Belediyesi’nin “Bodrum Yenileniyor” sloganıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Cumhuriyet Caddesi’nin Penguen Pastanesi’nden Halikarnas Disco’ya kadar olan bölümündeki alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor. Cadde üzerindeki kaldırım ve yollardaki taşlar söküldü. Toprak altında çürümüş ve su kaçaklarına neden olan asbestli çimento borular çıkarılarak yerine poliüretan borular döşendi. Çalışmaları biten kaldırımların mermer döşemeleri başladı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon çalışmaları yakından takip ederek yetkililerden bilgiler alırken,  ünlü Halikarnas Disco’nun önündeki çalışmalar da hızlandı. Halikarnas Disco önündeki yeşil alanın kotu yürüyüş alanı ile aynı kota indiriliyor, böylece Bodrum yeni bir meydana kavuşuyor. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan da çalışmaları yerinde inceledi ve Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik’ten bilgi aldı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.