Çocuklarını rehin aldı

Bodrum’da engelli 2 çocuğunu 8 saat boyunca rehin alan çılgın baba eşi gelince çocuklarını serbest bıraktı.Bodrum ilçesi Turgutreis beldesinde engelli 2 çocuğunu rehin alan baba, eşi gelince çocuklarını serbest bıraktı.Bodrum'a...

Çocuklarını rehin aldı

Bodrum’da engelli 2 çocuğunu 8 saat boyunca rehin alan çılgın baba eşi gelince çocuklarını serbest bıraktı.

Bodrum ilçesi Turgutreis beldesinde engelli 2 çocuğunu rehin alan baba, eşi gelince çocuklarını serbest bıraktı.

Bodrum'a bağlı Turgutreis beldesinde bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Süleyman B. (33), tartıştığı eşini darp edince, eşi polise gidip kocasından şikayetçi oldu. Şikayeti değerlendiren yetkililer, Emine B.'yi (30) Muğla'ya kadın sığınma evine yerleştirdi. Eşinin eve gelmemesi üzerine bunalıma giren Süleyman B., bugün öğlen saatlerinde engelli iki çocuğunu rehin alıp polis ve jandarmayı aradı. Selahattin (6) ve Nurettin (4) isimli iki çocuğuna, eşinin eve getirilmemesi halinde zarar vereceğini söyleyen Süleyman B.'yi ekipler sosyolog eşliğinde yaklaşık 7 saat boyunca ikna etmeye çalıştı. Olay yerine 112 Acil Servis ekipleri, jandarma, itfaiye ve özel harekat polisleri çağrıldı. Evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Çocuklar annelerini verilecek

Yetkililer Muğla Sığınma Evinde bulunan Emine B.’ye ulaşarak Bodrum’a getirtti. Çocuklarını bıçakla evde tutan öfkeli koca 8 saat bekleyişin ardından eşinin getirilmesi ile birlikte çocukları serbest bıraktı. Evden dışarı çıkan çocuklar jandarma ekipleri tarafından şefkatle karşılandı. Eve giren jandarma ekipleri bir süre Selahattin B. İle konuşarak Emine B.’nin yaptığı çayı içti. Yaklaşık yarım saat sonra evden çıkarılan Emine B. ve Selahattin B. jandarma ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere Jandarma Karakoluna götürüldü. İşlemlerin ardından çocukların annelerine teslim edileceği öğrenildi.

8 yıllık evli olan Emine B.’nin evliliği boyunca 8 kez darp edildiği öğrenildi. Kadının, kocası tarafından gördüğü şiddet sonucu kolu ve bacağını kırılarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldığı da ortaya çıktı.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.