Çocuklarını öldüren anne tutuklandı

Milas ilçesinde geçirdiği cinnet sonrası  biri 3.5 aylık diğeri ise 2 yaşındaki 2 çocuğunu bıçaklayarak öldüren ve intihara kalkışan anne çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Milas İlçesi Ören Beldesi Orta Mahallede...

Çocuklarını öldüren anne tutuklandı

Milas ilçesinde geçirdiği cinnet sonrası  biri 3.5 aylık diğeri ise 2 yaşındaki 2 çocuğunu bıçaklayarak öldüren ve intihara kalkışan anne çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Milas İlçesi Ören Beldesi Orta Mahallede 30 Aralık 2012 Pazar günü saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda anne Tuba G. (25) evde çocukları ile birlikteyken cinnet geçirerek 3 .5 yaşındaki kızı Aylin ve 2 yaşındaki oğlu Ayhan’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürmüştü.

Kendisi de intihara teşebbüs eden anne eve dönen baba Yaşar G.’nin kapıyı kimse açmaması üzerine camı kırarak girdiği evde yaralı olarak bulunmuş ve 112’nin yaklaşık yarım saatlik müdahalesi ile ağır olarak Milas İzan Özel Sağlık Hastanesine kaldırılmıştı.

Hastanede yapılan müdahalelerle hayati tehlikesi ortadan kalkan anne T.G. hastanedeki ilk ifadesinin ardından bugün tekerlekli sandalye de Milas Adliyesine getirildi. 2 çocuğunun katili olan anne T.G çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.