"çocuklarımızı öğretmenler şekillendirecek"

Muğla Valisi Orhan Tavlı Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Muğla Valisi Orhan Tavlı Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Eğitim, geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en...

"çocuklarımızı öğretmenler şekillendirecek"

Muğla Valisi Orhan Tavlı Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Eğitim, geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en önemli etkendir” ifadelerini kullanan Vali Tavlı, “Ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden sevgili öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın öğretmenler günü dolayısıyla yayımladığı mesaj şöyle: “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.  Eğitim, geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en önemli etkendir. Her türlü gelişmenin, ilerlemenin ve kalkınmanın temelini oluşturan eğitimin mimarları şüphesiz öğretmenlerdir.

Öğretmen, öğrettiğinden ziyade, yetiştiren, eğiten, terbiye eden; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişidir. Öğretmenlik, bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında rol alacak gençlerimiz ve çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir. Bu memleketi, milleti ve millî iradeyi sahiplenecek gençlerle geleceğimiz her zamankinden daha aydınlık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi ve görevi başında şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyor, ülkemizin her köşesinde büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden sevgili öğretmenlerimizin bir kez daha “24 Kasım Öğretmenler Günü” nü kutluyorum.”

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.