Çocuklar Kışla’yı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar...

Çocuklar Kışla’yı ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Vali Hüseyin Aksoy çocuk yuvasında kalan 41 çocuk Muğla İl Jandarma Komutanlığında misafir edildi.

Öğretmenleri ile birlikte Muğla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden çocuklar Muğla İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Fevzi Kurşun tarafından karşılandıktan sonra Kışla Gazinosunda yemek ikram edildi. Vali Hüseyin Aksoy Çocuk yuvasından gelen çocuklara, askeri kışla ve jandarma tarafından yürütülen faaliyetlerin tanıtımı yapıldı. Çocuklar, birçok başarılı operasyona imza atan Narkotik ve bomba imha köpek timleri tarafından misafir edilirken, çocuklara yönelik hazırlanan gösteri sunuldu. Muğla İl Jandarma Komutanlığında ağırlanan çocuklara personel tarafından alınan çeşitli armağanlar verildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı personeli ve aileleri tarafındarn sıık sık kaldıkları yuvada ziyaret edilen çocukların ilk olma niteliği taşıyan kışla ziyaretleri sırasında jandarma tarafından yürütülen faaliyetler çocukların büyük ilgisini çekti.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.