Çocuklar için basketbol sahası

Menteşe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerdeki çalışmalarına hız verdi. Yol bakım çalışmalarının yanı sıra okullarında bakımlarını yapan Menteşe Belediyesi, Çiftlik İlköğretim Okulu Bahçesindeki...

Çocuklar için basketbol sahası

Menteşe Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerdeki çalışmalarına hız verdi. Yol bakım çalışmalarının yanı sıra okullarında bakımlarını yapan Menteşe Belediyesi, Çiftlik İlköğretim Okulu Bahçesindeki basketbol sahasına beton dökerek düzenledi. Betonun kurumasının ardından potalarında bakımı yapılacak sahada çocuklar basketbol oynayabilecek.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Kırsaldaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra kırsaldaki okul ve cami gibi ihtiyaç duyulan her alanda yetkimiz ve bütçemiz dahilin de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu anlamda Çiftlik İlköğretim okulunun bahçesindeki basketbol sahasının kötü olduğu ve orada okuyan çocuklarımızın basketbol oynayamadıkları, spor yapamadıkları belirtildi. Bunun üzerine bizde hemen gerekli çalışmaları yaparak buraya beton döktürdük. Betonun kurumasının ardından ekiplerimiz potalarında tamiratını yapacaklar. Çiftlik İlköğretim okulunda okuyan çocuklarımız artık basketbol oynayıp, spor yapabilecekler. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için” dedi.

Bu haber toplam 157 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.