Çocuk istismarına karşı işbirliği

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Çocuk ve Haklarını Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında Çocuk İhmal Ve İstismarı Projesi İş Birliği Protokolü Rektör Yardımcısı...

Çocuk istismarına karşı işbirliği

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Çocuk ve Haklarını Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi arasında Çocuk İhmal Ve İstismarı Projesi İş Birliği Protokolü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. N. Hürriyet Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Çocuk Ve Haklarını Koruma Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yasemin Balcı tarafından imzalandı.

İmzalanan bu protokolle; Çocuk İhmal ve İstismarının Önlenmesi” için gerekli olan koruyucu ve önleyici çalışmaların planlanması, organize edilmesi ve uygulanmasında çocukla iletişime geçen, çocuğun yaşamında ailesinden sonra gelen en önemli yer olması sebebiyle, tüm gün çocukla birlikte olan, onların özelliklerini iyi tanıyan öğretmenler, çocuklarda meydana gelebilecek davranış değişikliklerini fark edebilme şansına sahip olduklarından çocuk ihmali ve istismarı konusunda bilgilenmeleri amaçlanıyor.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.