Club Areena sezonu açtı

Doğal güzellikleri ile ünlü Marmaris ilçesinde, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte sahiller ve gece hayatı hareketlendi.Özellikle, İngiltere, Hollanda, Rusya ve Ukrayna’dan Marmaris’e tatile gelen turistler, gün boyunca sahillerde...

Club Areena sezonu açtı

Doğal güzellikleri ile ünlü Marmaris ilçesinde, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte sahiller ve gece hayatı hareketlendi.Özellikle, İngiltere, Hollanda, Rusya ve Ukrayna’dan Marmaris’e tatile gelen turistler, gün boyunca sahillerde deniz, kum ve güneşin keyfini çıkartıyorlar.

Marmaris ilçe merkezinde bulunan Barlar Sokağı’nda ise eğlence havanın kararmasıyla birlikte başlıyor. Turistler, sabahın ilk ışıklarına kadar dans ediyor ve eğleniyor. Turistlerin en fazla ilgi gösterdiği eğlence ise Marmaris’in en büyük eğlencenin tek adresi olanClub Areena’da düzenlenen köpük partisi. Turistler, Areena’da düzenlenen ve yaklaşık yarım saat süren köpük partisinde, köpüklerin içinde dans ediyor ve gece boyunca eğleniyor.

Sezonun ilk konseri Kolpa’dan

Turizm sezonuna hızlı başlayan ClubAreena’da sezonun ilk konserini Kolpa verdi. Club Areena’daki konsere Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler. Bir saat boyunca sahnede kalanKolpa’nın şarkıları ile ilçede tatil yapan turistlerde eğlendiler.

Kolpa’nın yanı sıra ClubAreena’nın DJ YalcınYlmz ve DJ Meriç  gece boyunca çaldıkları şarkılarla tatilciler ve üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattılar.

Club Areena’nın Sahibi Kamil Issı ise 2013 sezonuna Kolpa konseri ile start verdiklerini anlatarak, “Mayıs ve Haziran aylarında Türkiye ve dünyaca bilinen  ünlü sanatçılar Areena’da konser verecekler. Amacımız, Marmaris’e tatile gelen yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir tatil yaşatmak” dedi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.