Çinliler Ermaş Mermer ürünlerine hayran kaldı

Türkiye ihracatına önemli katkı sağlayan ve içerisinde ERMAŞ Mermer AŞ’nin de bulunduğu Doğaltaş sektörü, Dünya’nın en önemli Doğaltaş fuarlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılım için Çin'e...

Çinliler Ermaş Mermer ürünlerine hayran kaldı

Türkiye ihracatına önemli katkı sağlayan ve içerisinde ERMAŞ Mermer AŞ’nin de bulunduğu Doğaltaş sektörü, Dünya’nın en önemli Doğaltaş fuarlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılım için Çin'e gitmişti.

Fuar, Türk Doğaltaş sektörünün en büyük ihracat pazarı olan Çin’de bu yıl 17.si 6-9 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti. Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na Ege İhracatçı Birlikleri’nin organize ettiği milli katılım organizasyonuyla 69 firma, ile birlikte katılan ERMAŞ Mermer ziyaretçilerin en fazla ilgi gösterdiği Türk firması olurken Çinliler ERMAŞ Mermer ürünlerine olan hayranlıklarını gizleyemediler.

Büyük ilgi gösterdiler

Toplam 130 Türk firması ile birlikte dünyanın en büyük Doğaltaş ve teknolojileri fuarında ERMAŞ MARBLE standını açan ERMAŞ Mermer AŞ Yönetim Kurulu başkanı Mustafa Ercan; "Fuarda çok büyük ilgi gördük. Çin'in önde gelen firmalarından çok büyük siparişler aldık. Bu Fuarda gördüğümüz ilgi içerisinde bulunduğumuz 2017 yılının sektörümüz içinde çok iyi geçeceğinin en büyük işareti. Türk mamüllerini Çin gibi bir ülkede sergilemek Çin ve Uzakdoğu başta olmak üzere tüm Dünya’ya ihracatlarını arttırmak için sergilediğimiz ürünlerin hayranlıkla beğenildiğini görmek bizi son derece mutlu ediyor" diye konuştu.

“Ülkemize döviz kazandıracağız”

Mustafa Ercan “Türkiye’nin kurtuluşu İhracatta. Dünyada var olan ülkelere ne kadar fazla ürün satabilirsek ülkemize o kadar fazla faydalı olabiliriz. Çin bizim sektörümüz açısından son derece büyük ve önemli bir Pazar. ERMAŞ MARBLE standımıza olan teveccüh bize keyif verdi. Yaptığımız anlaşmalar sayesinde ülkemize döviz kazandıracağımız için çok mutluyuz “dedi.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.