Cinaz, köyünde miting yaptı

Milliyetçi Hareket Partisinin Yatağanlı adayı Prof.Dr. Peyami Cinaz, doğup büyüdüğü Bozüyük’te miting yaptı. Önce annesinin elini öpen Cinaz,  iktidar olmaları halinde Muğla’da Büyükşehir yasanın iptal olacağını...

Cinaz, köyünde miting yaptı

Milliyetçi Hareket Partisinin Yatağanlı adayı Prof.Dr. Peyami Cinaz, doğup büyüdüğü Bozüyük’te miting yaptı. Önce annesinin elini öpen Cinaz,  iktidar olmaları halinde Muğla’da Büyükşehir yasanın iptal olacağını söyledi.

Kendi doğup büyüdüğü köy olan Bozüyük’te miting yapan MHP 2. Sıra Adayı Prof Dr. Peyami Cinaz, önce annesi Mediha Cinaz’ın elini öptü,  meydanda bulunan kadınları karanfil dağıtıp anneler gününü kutladı.

Sözlerine çok önemli görevlerde bulunduğunu, çok konuşmalar yaptığını ancak kendi köyünde kendi halkının karşısında çok heyecanlandığını belirterek, eşi Nilgün Cinaz ile birlikte kürsüye çıkan Cinaz şunları söyledi: “Gazi Üniversitesinde yıllarca  Başhekimlik ve Dekanlık yaptım. Allah sonunda bana kendi memleketimde Milletvekili adaylığı nasip etti.  Şimdi sizlere hizmet için karşınıza geldim. Bu köyde doğdum burada büyüdüm. Çocukluğum burada geçti. Tek bir şeyde yanlış yapmışız siyaset yüzünden birbirimizi kırdığımız zamanlar oldu yanlış yapmışız. Demokrasinin güzelliği ayrı partilerin olması  Milletvekili seçilmem halinde Ankara’ya gelen hiçbir hemşerime hangi partidensin diye sormayacağım.  Benim için önemli olan sizlere Muğla’ya hizmet etmek. Koltukta gözüm yok.  Bu güne kadar her aldığım görevde nasıl başarılı olduysam Milletvekilliğinde de aynı başarıyı göstereceğim.  Daha önce başka partilere oy vermiş olabilirsiniz bu seçimde bana hemşeriniz olarak ödünç oy vermenizi istiyorum.  MHP Yapamayacağı hiçbir şeyi söz vermez,  Büyük Şehir iptal edilecek Mahalle olan Beldeler ve Köy Tüzel kişiliği yeniden eski statüsüne kavuşacak. Köyler mahalle olmaz köy muhtarları eski haklarına kavuşacak azalara maaş bağlanacak”

Cinaz, partisinin ekonomi programını da halka anlattı.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.