Cinayet zanlıları yakalandı

Bodrum ilçesindeki ormanlık arazide, el ve ayakları bağlanmış kafası kesilmiş ve poşet geçirilmiş halde bulunan erkek cesediyle ilgili iki kişi gözaltına alındı.Bodrum'un Gündoğan mahallesi eski Gölköy mevkisindeki dağlık...

Cinayet zanlıları yakalandı

Bodrum ilçesindeki ormanlık arazide, el ve ayakları bağlanmış kafası kesilmiş ve poşet geçirilmiş halde bulunan erkek cesediyle ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Bodrum'un Gündoğan mahallesi eski Gölköy mevkisindeki dağlık ve ormanlık arazide kafası kesilip poşete konulmuş erkek cesedi bulundu. Köylüler çuval içindeki cesedi fark edince jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri cesedi incelemeye aldı. Erkek cesedinin 38 yaşındaki Murat Dereli olduğu anlaşıldı. Başka bir yerde öldürülüp ormanlık alana getirildiği ortaya çıktı. İki gün önce bulunan cesedin ardından jandarma geniş çaplı operasyon başlattı. İlk olarak Dereli’nin iki kardeşi ve eniştesi gözaltına alındı. Dün mahkemeye çıkan Dereli’nin kız kardeşleri ve eniştesi savcılık tarafından serbest bırakıldı. Bugün sabah jandarma ekipleri Milas ilçesinde yaptığı operasyonla Ü.T. ve A.T. isimli biri bayan iki kişiyi gözaltına aldı. Jandarmada yapılan sorgularının ardından karı koca oldukları öğrenilen iki kişi mahkemeye çıkarıldı.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.