Cinayet davasına devam edildi

Fethiye’de maddi hasarlı trafik kazası sonrası çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü bir kişiyi de yaraladığı iddiasıyla tutuklanan paraşüt pilotunun yargılanmasına devam edildi.Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi 307 Sokak...

Cinayet davasına devam edildi

Fethiye’de maddi hasarlı trafik kazası sonrası çıkan kavgada bir kişiyi öldürdüğü bir kişiyi de yaraladığı iddiasıyla tutuklanan paraşüt pilotunun yargılanmasına devam edildi.

Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi 307 Sokak girişinde 8 Haziran 2012 tarihinde meydana gelen olayda, Ölüdeniz'den Fethiye'ye seyreden Mehmet Yener Yılmaz'ın (33) kullandığı 07 CAS 58 plakalı otomobil, Selim Topçu'ya ait evin bahçe telini devirerek merdiven duvarına çarpmıştı. Maddi hasarlı kaza sonrasında Yılmaz ile Selim Topçu'nun oğulları Mustafa ve Ömer Topçu arasında tartışma çıkmıştı. Çıkan kavgada Mustafa Topçu'yu (35) öldürdüğü ve ağabeyi Ömer Topçu'yu (39) ağır yaraladığı iddia edilen Yılmaz, tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Mustafa Topçu’nun öldürülmesine ilişkin Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 3'üncü duruşması bugün yapıldı.

Olayda ağır yaralanan Ömer Topçu'nun da kavgayı başlattığı gerekçesiyle sanık sandalyesinde oturduğu duruşmada Mehmet Yener Yılmaz kendini savundu. 8 aydır cezaevinde olduğunu ve sağlık sorunlarıyla ilgilenilmediğini anlatan Yılmaz'ın, cinayete ilişkin Ömer Topçu’yu suçladığı ifade edildi. Kavgayı Ömer Topçu'nun başlattığını iddia eden Yılmaz'ın ifadesinde "Daha önce benim mahallemde de kaza oldu. Ben sürücüyle oturup çay içtim. Çünkü büyütecek bir şey yoktu. Ancak Ömer Topçu, otomobilimle çarptığım merdivende kırılan iki tuğla için hem kardeşini hem beni yaktı" dediği öğrenildi.

Mehmet Yener Yılmaz'ın tutukluluk halinin devam etmesine karar veren mahkeme heyeti, sanık avukatının talebi üzerine davayı 19 Şubat tarihine erteledi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.