Çınar, Sivas’a tayin oldu

Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar Sivas Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapıldı. Muğla’da Ocak 2012 tarihinden bu yana Milli eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Çınar, Muğla’da 2 yıllık görev süresini...

Çınar, Sivas’a tayin oldu

Muğla Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar Sivas Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapıldı. Muğla’da Ocak 2012 tarihinden bu yana Milli eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Çınar, Muğla’da 2 yıllık görev süresini tamamlaması nedeniyle atamasının yapıldığı açıklandı.

20 Ocak 2012 tarihinde Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde iken Muğla’ya ataması yapılan Zekeriya Çınar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ataması yapılan 15 İl müdürü arasında yer alıyor. Bakanlık tarafından rotasyona tabi 2 yıllık görev süresini Muğla’da dolduran Çınar, bir ödül nedeniyle Ankara’da bulunduğu sırada atamasını öğrendi. Çınar, “2 yıl Muğla’da görev yaptım. Bakanlığımızın tasarrufu 2 yıl görev yapan İl Milli Eğitim Müdürlerinin rotasyon ile görev değişikliği nedeniyle Sivas iline atandım. Bir Büyükşehir’den başka bir Büyükşehir’e atamam oldu. Muğla’da görev sürem içinde çok iyi ilişkiler kurdum. Kalbimin bir yarısı her zaman Muğla’da olacak. Muğla sevdiğim bir il idi. Ama Bakanlığımızın takdiri bu yönde. Türkiye’nin her karış toprağı bizim için kutsaldır” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.