Çin Gençlik Delegasyonu Marmaris’te

Marmaris'in kardeş şehri Jinan'ın Gençlik Delegasyonu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Marmaris'e geldi.Jinan Gençlik Federasyonu Başkanı Zhao Yi, Gençlik ve Çocuk Sarayı Müdürü Fu Xianwei ve Jinan Televizyonu Temsilcisi Xu Juan,...

Çin Gençlik Delegasyonu Marmaris’te

Marmaris'in kardeş şehri Jinan'ın Gençlik Delegasyonu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Marmaris'e geldi.

Jinan Gençlik Federasyonu Başkanı Zhao Yi, Gençlik ve Çocuk Sarayı Müdürü Fu Xianwei ve Jinan Televizyonu Temsilcisi Xu Juan, Marmaris Belediye Başkan Vekili Zehra Yüzak'ı ziyaret etti. Marmaris Belediye Başkan Vekili Zehra Yüzak, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan'ı tüm dünya çocuklarına hediye ettiğini belirterek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Jinan'dan gelecek çocuk ve gençlerimizi ilçemizde ağırlamak isteriz" dedi.

Jinan Gençlik Federasyonu Başkanı Zhao Yi, "Jinan'da "Çok sayıda genç girişimci var. Biz onlardan bir heyet oluşturarak Marmaris'teki genç iş adamı ve iş kadınları ile görüştürerek karşılıklı iş birliğini sağlamak istiyoruz. Gerek turizm, gerekse farklı iş kollarından temsilcileri buluşturarak iki ülke arasında yakınlaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Jinanlı heyete Marmaris'in dünyaca ünlü çam balı ve tanıtım materyallerini hediye eden Marmaris Belediye Başkan Vekili Zehra Yüzak'a ziyarette Jinan Gençlik Federasyonu Başkanı Zhao Yi ise Marmaris'te sanatın daha ileriye gitmesi için iyi dileklerin yazılı olduğu bir el sanatı hediye edildi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.