Çiğli Maçına Taraftardan yoğun ilgi

Muğlaspor taraftarı Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının ardından Çiğli Belediyespor maçına odaklandı. İzmir deplasmanına 300’e yakın taraftarın gideceği kesinleşirken bu sayının arttığı ancak otobüs bulunamadığı...

Çiğli Maçına Taraftardan yoğun ilgi

Muğlaspor taraftarı Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçının ardından Çiğli Belediyespor maçına odaklandı. İzmir deplasmanına 300’e yakın taraftarın gideceği kesinleşirken bu sayının arttığı ancak otobüs bulunamadığı açıklandı.

Muğlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçında gösterdiği başarılı futboluyla taraftarın gönlünü fethetti. Pazar günü saat 16:00’da İzmir ekibi Çiğli Belediyespor ile mücadele edecek olan yeşil beyazlı ekibe taraftardan büyük destek geldi. Çiğli deplasmanına gitmeye hazırlanan taraftar şimdiden 300 kişiye ulaştı. Taraftarlardan maç için yoğun talep gelirken bu yoğun ilgi otobüs sıkıntısı giderildiği takdirde bu rakamın bin’e ulaşması hedefleniyor.

Muğlaspor’un Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçı ikinci yarısında gösterdiği mücadeleden dolayı taraftarında maça ilgisinin arttığını belirten 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu, Çiğli deplasmanına odaklandıklarını söyledi. Oyuncular azim ve hırslarını taraftara yansıttıklarını belirten Palu, “Muğlaspor gelecek için bize ışık verdi. 2-0’dan maçı 2-2’ye getirebildilerse eğer bu bir inançtır hırstır. Takım bunu taraftara yansıttı. Bu sene bu takım çıkacak biz buna inanıyoruz” dedi.

BİN KİŞİYE ULAŞIRIZ

Deplasman hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyleyen Palu, “Artık geçmişi unutup geleceğe bakıyoruz. Bu yüzden taraftarın Çiğli maçına yoğun ilgisi var. Şuna kadar 300’e yakın taraftar bize müracaat etti. Talepte devam ediyor. Şuan otobüs arayışındayız eğer bulursak bu sayı bin’e ulaşacağını düşünüyorum. Taraftar maça gitmek için otobüs bulmamızı bekliyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.