Çiçek “Akyol Pazarı” eylemine destek verdi

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Menteşe’nin Akyol semtindeki pazarın geri gelmesi için eylem yapan vatandaşlara sosyal medya hesabından destek verdi. Çiçek paylaşımında, “Vatandaşlarımızın kamusal talepleri...

Çiçek “Akyol Pazarı” eylemine destek verdi

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Menteşe’nin Akyol semtindeki pazarın geri gelmesi için eylem yapan vatandaşlara sosyal medya hesabından destek verdi. Çiçek paylaşımında, “Vatandaşlarımızın kamusal talepleri siyasileştirilmeksizin çözüme kavuşturulmalı” dedi.

Sinem Karakaya

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Pazar günleri Akyol semtinde kurulan tüketici pazarı, Nisan ayında Coronavirüs dolayısıyla sosyo-kültürel alana kalıcı olarak taşınması uygulaması Muslihittin ve Karamehmet Mahallesi sakinlerinden kabul görmezken, mahalle sakinleri Akyol pazar yerinde bir araya gelerek geçtiğimiz Cuma günü eylem yapmıştı. Vatandaşlar arası tartışmaya neden olan Akyol pazarı eylemine AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek’te sosyal medyadan destek verdi.

Pazarın tekrar Akyol’a kurulması için vatandaşlara destek veren AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Menteşe ilçemiz Akyol semtinde ikamet eden vatandaşlarımız Pazar günleri kurulan Akyol semt pazarının Muslihittin Mahallesi’nde bulunan sosyo-kültürel alana kalıcı olarak taşınmamasına ilişkin taleplerini Cuma günü gerçekleştirdikleri basın açıklamasıyla gayet hukuki ve demokratik bir şekilde ve olgunluk içerisinde dile getirmişlerdir. Ak parti olarak Akyol semt pazarının sosyo-kültürel alana taşınmasına ilişkin konunun siyasileştirilmeksizin vatandaşlarımızın kamusal talepleri de göz önünde bulundurularak ortak akıl çerçevesinde çözüme kavuşturulması noktasında vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.”

Bu haber toplam 168 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.