CHP’nin Yatağan Adayı Işık

Yatağan CHP de heyecanlı bekleyiş sona erdi. 3 dönemdir Yatağan Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hasan Haşmet Işık,  Parti Meclisi kararıyla 4. Kez atandı. Datça’da ise aday olmadığı halde mevcut Belediye Başkanı...

CHP’nin Yatağan Adayı Işık

Yatağan CHP de heyecanlı bekleyiş sona erdi. 3 dönemdir Yatağan Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hasan Haşmet Işık,  Parti Meclisi kararıyla 4. Kez atandı. Datça’da ise aday olmadığı halde mevcut Belediye Başkanı Şener Tokcan’ın atandığı öğrenildi.

Yatağan CHP de mevcut Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, İşadamı Mesut Günay, Avcılar Derneği Başkanı Ali Akalp, Emekli Memur Muammer Özdemir, Yeşilbağcılar Belediye Başkanı Ertaf Cicili, Turgut Beldesi eski Belediye Başkanı Muammer Bahçeli, Maden-İş Sendikası eski Şube Başkanı Murat Bekem ve İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar olmak üzere 8 kişi aday adaylığı için müracaat eden isimler olmuştu.

Başkan Işık; ‘Partimin yetkili organları şahsıma 4, kez görev verdiler.  Birlik beraberlik kardeşlik içinde bu seçimlerden başarı ile çıkacağız. Çok değerli Diğer aday adayı 7 arkadaşıma birlikte çalışmayı davet ediyorum.  Artık birlik beraberlik ve çalışma zamanı. Porojelerimi en yakın zamanda açıklayacağım’ dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.