CHP’nin Fethiye Adayı Yılmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak 10 yıldır Ölüdeniz Belediye Başkanlığını yürüten Keramettin Yılmaz’ı gösterdi.Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP ilçe binasında başta...

CHP’nin Fethiye Adayı Yılmaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak 10 yıldır Ölüdeniz Belediye Başkanlığını yürüten Keramettin Yılmaz’ı gösterdi.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, CHP ilçe binasında başta İlçe Başkanı Emrah Doğu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte atama tebriklerini kabul etti. Keramettin Yılmaz'ın 28 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda geniş katılımlı bir toplantı ile Fethiye Belediye Başkan adaylığı duyurusunu yapacağı belirtildi.

Fethiye Belediye Başkan Adayı olmasında destek olan, sahip çıkan partili partisiz herkese teşekkür eden Keramettin Yılmaz, “Benim dışımda CHP’den Mete Atay ve Tuğrul Yılmaz ağabeylerimde adaydı.Onlar da benim kadar başarılı olacak arkadaşlarımızdı.Parti meclisimiz dün beni bir adım önde görerek Fethiye Belediye Başkanlığına atadı.Atama anından itibaren pek çok sevinç telefonları aldım.Şu anda çok sorumlu olduğumu hissediyorum.Hayırlı uğurlu olsun. 10 yıldır görev yaparken kapımız her zaman açık oldu. Bize herkes her zaman ulaşabildi.Seçimi 30 Martta kazandıktan itibaren parti ceketimizi çıkarıp herkesle kırk yıllık arkadaş gibi karşılayacağım.Kimseyle aramızda kırgınlık diye bir şey yok. Dün saat 20.44’te adaylığım onaylandı. O saatlerde biraz bilgi kirliliği vardı.Şimdi birlik ve beraberlik günüdür“ dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.