CHP’li Meclis Üyesi istifa etti

Köyceğiz Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Besim Özbek meclis üyesi seçildiği CHP’den ve Meclis Üyeliği’nden istifa ettiğini açıkladı.Bilindiği gibi Muğla’nın Büyükşehir olmasının ardından...

CHP’li Meclis Üyesi istifa etti

Köyceğiz Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Besim Özbek meclis üyesi seçildiği CHP’den ve Meclis Üyeliği’nden istifa ettiğini açıkladı.

Bilindiği gibi Muğla’nın Büyükşehir olmasının ardından Köyceğiz Beyobası belde belediyesi diğer belde belediyeleri gibi kapanmıştı. MHP’den 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Beyobası Belde Belediye Başkanı Besim Özbek partisinden istifa etmiş ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde CHP’li Köyceğiz Belediye Başkanı adayı Salih Erbay ile seçimde işbirliği yaparak CHP’den Belediye Meclisi üyesi adayı olmuş ve kazanmıştı. Aynı seçimde CHP adayı Salih Erbay seçimi kaybetmişti.

30 Mart yerel seçiminde CHP Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi seçilen Besim Özbek görevinden ve CHP den istifa ettiğini açıkladı. Özbek yaptığı açıklamada “Ben o zamanın şartlarında CHP ile seçim işbirliği yapılması gerektiğine inandığım için CHP’den aday oldum. Köyceğiz CHP Büyükşehir Meclis üyeliğini kazandım. Ankara’da ikamet etmem nedeni ile ancak bir iki toplantıya katılabildim. Birçok toplantıya katılamadım. Şimdi ise bu birlikteliğin son bulmasına inandığım için CHP’den ve Meclis Üyeliği görevimden istifa ettim. Bu süre içerisinde bana desteklerini esirgemeyen bölge halkına teşekkür ederim’’ dedi.

Besim Özbek’ın istifası ile boşalan Büyükşehir Meclis Üyeliğinde Ahmet Korkmaz, Köyceğiz Belediye Meclis üyeliğinde de Mustafa Ay görev aldılar. Köyceğiz Belediye Meclisinde CHP’nin 9 üyesi bulunuyor.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.