CHP’li Kocadon’dan Saatcı’ya ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı...

CHP’li Kocadon’dan Saatcı’ya ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, geçtiğimiz aylardaki geçirdiği süreci anlatarak, Saatcı’nın bu süreçte her zaman kendisinin yanında destek verdiğini söyledi. Saatcı’ya teşekkür eden Kocadon, “Önce hem Değerli Belediye Başkanım ve Fethiye halkına merhaba diyorum. Ben bir ara sürece tabi tutulmuştum. Zorunlu tatil yaptırmışlardı. Bu süreç içerisinde Değerli Belediye Başkanım Behçet Saatcı bizleri yalnız bırakmadı. Bodrum’a iki defa gelerek beni ziyaret etmişti. Bende bugün fırsat bulabildim. Başkanıma bugün teşekkür ziyaretine geldim” ifadelerini kullandı.

Kocadon’un Bodrum’a yakışan bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Mehmet Başkanımın nezaketine teşekkür ediyorum. Eksik olmasınlar çıktılar, geldiler bizleri ziyaret ediyorlar. Mehmet Başkanın Allah var, yüzüne arkasına; Bizim çok sevdiğimiz, Türkiye’nin tanıdığı, medyatik, Bodrum’a da yakışan bir belediye başkanı arkadaşımız. Belediyeler arasında, ilçeler arasında bu tip irtibatların olması inanın insana çok keyif veriyor. Başkanımın ifade ettiği gibi, sıkıntılı bir dönem sonrası Mehmet Hocam’la birlikte kendisini ziyaret etmiştik. O da şimdi bizlere ziyaret ediyor. Bir yerel seçim dönemine gidiyoruz.  Kendisine başarılar diliyorum.  Fethiye halkı adına tüm Bodrum halkına selam, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.