CHP’den Saatcı’ya tebrik

CHP Fethiye İlçe Örgütü yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya kutlama ziyaretinde bulundular.Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, geçtiğimiz seçimlerin...

CHP’den Saatcı’ya tebrik

CHP Fethiye İlçe Örgütü yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz, Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya kutlama ziyaretinde bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, geçtiğimiz seçimlerin CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz ve CHP’den seçilen belediye meclis üyeleri, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden tarihi bir zaferle ayrılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Samimi ortamda geçen ziyarette ilk sözü alan CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu, “Fethiye halkı Sayın Saatcı’yı tekrar görev başına getirmiştir. Bize de mecliste sayısal çoğunluğu takdir görmüştür. Ben demokratik hakkını kullanan Fethiye halkına şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya da yeni döneminde başarılar diliyoruz” dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerine Başkan Saatcı’nın rakibi olan, CHP  Adayı Keramettin Yılmaz ise, “Güzel bir seçim döneminden çıktık. İlçe başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Sayın Başkanımız Behçet Saatcı’yı tebrik ediyoruz. Kutluyoruz. Başarılar diliyoruz. Biz hepimiz buralıyız. Fethiye için ‘biz de varız’ dedik.  Fethiyeliler Sayın Başkanımızı tekrar Başkan olarak seçtiler. Ben hem Fethiyelileri, hem başkanımı kutluyorum. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise, “Arkadaşım olarak gördüğüm, bu dönem rakip olduğumuz Keramettin kardeşime, buraya gelme lütfunda bulunan seçilmiş belediye meclis üyesi arkadaşlarıma gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir çalışma dönemi diliyorum. Sayın Başkanlarımın da ifade ettiği gibi, sandıktan çıkan iradeye hepimiz saygı göstereceğiz. Eminim ki, önceliğimiz Fethiye olacak, Fethiye’nin problemleri ve Fethiye’nin güzellikleri olarak daha önceki dönemlerde olduğu gibi parti ayrımı gözetmeksizin Fethiye’nin faydası olan işlerde hep beraber ‘evet’, farklı düşüncelere de ‘Hayır’a da hepimizin saygısı var. Ben bu anlamda tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Farklı bir ekibin olmasını ben hep artı olarak gördüm. Farklılık gerçekten tek seslilikten çok daha iyidir. Önemli olan orkestrada ki sesleri biraraya getirerek, güzel bir müziğe çevirebilmektir. Bunu yapacak kabiliyetli ve kapasitede arkadaşlarla çalışıyor olmaktan bende keyif alacağım. Öncelik Fethiye olduğu için hiç birimizin bu anlamda bir tereddüttü yok. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah güzel işlerin altına imzamızı atacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.