CHP’den Kavaklıdere’de “Hayır” çalışması

16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında CHP Muğla İl Başkanlığı Kavaklıdere ilçesine çıkarma yaptı.Kavaklıdere ilçesinde pazar yeri, esnaf, Çatak, Çamlıbel, Menteşe, Çayboyu Mahallleri’ni ziyaret eden CHP Muğla İl...

CHP’den Kavaklıdere’de “Hayır” çalışması

16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında CHP Muğla İl Başkanlığı Kavaklıdere ilçesine çıkarma yaptı.

Kavaklıdere ilçesinde pazar yeri, esnaf, Çatak, Çamlıbel, Menteşe, Çayboyu Mahallleri’ni ziyaret eden CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban ve partililer vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak referandumun maddelerini içeren broşür dağıttılar ve vatandaşlarla tek tek neden hayır denilmesi gerektiğini anlattılar.

Kavaklıdere’de konuşan CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban, Türkiye’de Cumhuriyetin kazanımlarının devam etmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yani “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” anlayışının devam etmesi için 16 Nisan’da bütün vatandaşların sandığa giderek hayır demesi gerektiğini söyledi. Alban, Kavaklıdere’deki referandum çalışmalarının çok olumlu geçtiğini, vatandaşların 18 maddenin hiçbir yerinde işsizliği sona erdirecek, ekonomiyi, tarımı, turizmi, eğitimi, çiftçi, esnaf ve üretici geçim derdini çözebilecek bir değişiklik içermediğini bildiklerini belirtti.

CHP Muğla İl Başkanı Mürsel Alban; “Referandum çalışmaları kapsamında ilçelere yaptığımız gezilerde vatandaşlarımızla birebir sohbet ediyor, sorunlarını dinleyebiliyoruz. Kavaklıdere ilçemize yaptığımız ziyarette de pazarda, esnaflarımız dükkanlarında bu referandumun 18 maddenin içerisinde ekonomiyi düzeltecek, tarımla uğraşan, ürettikleri elinde kalan üreticinin durumunu düzeltecek, terör olaylarını sonlandıracak, işsiz gençlerimize iş olanağı sağlayacak hiçbir değişikliğin olmadığını söylediler. Muğla genelinde vatandaşlarımız referandum hakkında fikir sahibi ve ülkemiz için neyin hayırlı olacağı konusunda kararını vermiş gözüküyor. Bütün vatandaşlarımızı 16 Nisan’da sandığa gitmeye ve oyunu kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

Alban, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile tartışma yaratan afişin hala yerinde olduğunu dikkat çekerek, “Afişlerden de Kavaklıdere Belediyesi yazan kısmının silindiği ve hala aynı yerde asılı olduğu görüldü. Daha önceki yazılı başvurularımızın dikkate alınmadığını belirtiyor, bu durumu Kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”diye konuştu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.