CHP yönetiminden Tokat ve Gazilere ziyaret

Muğla Cumhuriyet Halk Parti İl yönetimi gerçekleşen kongrelerin ardından teşekkür ziyareti kapsamında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.CHP İl Yönetim kurulu üyeleri ,Gençlik Kolları İl Yönetimi...

CHP yönetiminden Tokat ve Gazilere ziyaret

Muğla Cumhuriyet Halk Parti İl yönetimi gerçekleşen kongrelerin ardından teşekkür ziyareti kapsamında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Yönetim kurulu üyeleri ,Gençlik Kolları İl Yönetimi ve İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Başaran ve yönetim kurulu üyeleri ile Başkan Tokat’ı ziyaret eden İl Başkanı Mürsel Alban ; “Partimizin birliğini,beraberliğini ve bütünlüğünü göz önüne alarak bir kongre ve kurultay süreci yaşadık.Bu süreçte Muğla İl örgütümüze vermiş olduğunuz emek ve destekten ötürü ziyaret edip teşekkür etmek istedik”dedi.

İl Yönetimini Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri ile beraber karşılayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ziyaretleri dolayısıyla Mürsel Alban ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti.

Başkan Tokat Yaptığı konuşmada ;“Her zaman her şartta dünyaya aynı pencereden bakabilen uyumlu çalışabilen ve destek noktasında sıkıntı yaşamayan insanlarız. Bu anlamda partimizin başarısı için yapmamız gereken,üzerimize düşen sorumluluk ve görevler  durmamız gereken yer bizim için önemli konular ve bunu elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. İl kongresinde çok taktire şayan bir başarı kazandınız .Bu şahsınız ve ekibinizle ilgili bir durum. Bundan dolayı sizleri kutluyorum.Sizler ve Partimiz için iyi sonuçlar doğurmasını umut ediyoruz ve elimizden geldiğince  bu iyi sonuçların ortaya çıkması için vereceğimiz her türlü görevde her türlü şekilde ve her kadememizde her şeyi yapmaya kararlıyız.Sizleri her platformda ifade ettiğimiz gibi seviyoruz.Hem sizin hem partimizin başarısı için Milas her noktada olması ve durması gereken yerde faaliyet ve gayretlerine devam edecek.Bu yorucu süreçten çıkıldı yapılanmalar tamamlandı artık önümüze bakıp üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için kolları sıvamamız gerekiyor.Bizim artık salonlarda kapalı alanlarda işimiz yok. Tamamen açık alanda, arazide insanlarla daha sıkı ilişkiler içerisinde olacak çalışma yöntemleri belirlememiz lazım.Bu çerçevede biz İlçe örgütümüz ile beraber bu konuda kolları sıvadık.Üzerimize düşeni yapmaya hazırız.Bizleri ziyaretinizden mutluluk ve onur duydum.Halka hizmet noktasında savunduğumuz Dünya değerleri ile ilgili Sosyal Belediyecilik noktasında Cumhuriyet ve Atatürkçülük ekseninde bölgemizin ve İlimizin en önemli kalelerinden biri olacağız”dedi.

Ziyaret sonrası  CHP Muğla İl yönetimi ve Başkan Tokat, Milas Muharip Gaziler Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneğini de ziyaret ettiler.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.