CHP Ortaca İlçe Başkanı Evran Tezcan:

“Fevziye-Sarıgerme yolu sıcak asfalt olacak” Fevziye-Sarıgerme yolu sıcak asfalta kavuşuyor Fevziye’de sıcak asfalt çalışmasına yıl sonunda başlanacakMuğla’nın Ortaca ilçesi Fevziye-Sarıgerme mahallelerini birbirine...

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evran Tezcan:

“Fevziye-Sarıgerme yolu sıcak asfalt olacak”

 Fevziye-Sarıgerme yolu sıcak asfalta kavuşuyor

 Fevziye’de sıcak asfalt çalışmasına yıl sonunda başlanacak

Muğla’nın Ortaca ilçesi Fevziye-Sarıgerme mahallelerini birbirine bağlayan 7 kilometrelik yol sıcak asfalt olarak yapılacak. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca İlçe Başkanı Evran Tezcan, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan yolun sözleşmesinin imzalandığını ve çalışmalara bu yılın sonunda başlanacağını açıkladı.

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evran Tezcan, Sarıgerme Mahallesinin turizm açısından gözde bir bölge olduğunu, trafik açısından da oldukça yoğun olarak kullanıldığını ifade etti. Başkan Tezcan, “CHP Ortaca İlçe Başkanlığı’na seçilmemizin akabinde Fevziye Mahallemize yaptığımız ziyaretlerde, Fevziyeli hemşerilerimizin bizden öncelikli talepleri Fevziye-Sarıgerme yolunun sıcak asfalt yapılması ve bazı düzenlemelerin gerçekleştirilmesi idi. Fevziye mahallesi muhtarımız Şükrü Kirtik ve Sarıgerme mahallesi muhtarımız Musa Varol ile Muğla Büyükşehir Belediyemizin Fen İşleri Daire Başkanı Deniz Yaşar hanıma ziyaretlerimizle karşılıklı görüşerek sonuca bağladık. Ortaca ilçemizin Fevziye-Sarıgerme mahallelerimizi birbirine bağlayan 7 kilometrelik yol sıcak asfalt olarak yapılacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan yolun sözleşmesi imzalandı. Fevziye Mahallesi muhtarımız Şükrü Kirtik ve Sarıgerme Mahallesi muhtarımız Musa Varol ile çalışma yapılacak olan yol üzerinde yapılması gereken bazı düzenlemelerle ilgili görüşlerini aldık. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.