CHP İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI

CHP Muğla İl Danışma Kurulu Toplandı. Bütün parti yöneticileri ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda ağırlıklı olarak 30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçim sonuçları değerlendirildi.CHP Muğla İl Danışma...

CHP İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI

CHP Muğla İl Danışma Kurulu Toplandı. Bütün parti yöneticileri ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda ağırlıklı olarak 30 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçim sonuçları değerlendirildi.

CHP Muğla İl Danışma Kurulu toplantısı Konakaltı İskender Alper kültür Merkezi Salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya CHP 22.Dönem Milletvekili Prof.Dr. Gürol Ergin, CHP 23.Dönem Milletvekili Fevzi Topuz, CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün,  Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe, Bodrum, Yatağan, Marmaris, Kavaklıdere CHP İlçe başkanları da katıldı.

CHP Menteşe İlçe Danışma Kurulu toplantısında, 30 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Menteşe Belediye Başkanlığı’nda aldığı oyların ilçelere ve mahallere dağılımı partililere sunum halinde gösterildi.

Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün CHP Menteşe İlçe Danışma Kurulu toplantısında, yerel seçimlerde Muğla’nın göstermiş olduğu başarıdan gurur duyulması gerektiğini, İzmir ile birlikte büyükşehirlerde en fazla oyu aldıklarını söyledi. Başkan Gürün; “Yerel seçim çalışmalarımızda bütün ilçelerimize, köylerimize gitmeye çalıştık. İlçelerde, ilçe başkanlarımızın yaptığı programlarla neredeyse bütün köyleri dolaştık. Aday gösterildiğim andan itibaren zamanı en faydalı şekilde kullanarak partimizin oylarının az olduğu ilçelere, beldelere, köylere ağırlık verdik. Bütün bu çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ilçe başkanlarıma, gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Seçim boyunca söylem olarak oylarımızı arttırmamız gerektiğini ve bunu hangi seçmenlerden alabiliriz konusu üzerinde durduk. Söylemlerimde hiçbir zaman çatışma, kavga, ötekileştirme yaratacak cümleler kullanmadım, aksine onları gelin bizimle beraber olun diye davet ettim. Diğer partilerin adayları ile seviyeli, Muğla’ya yakışan bir seçim dönemi geçirdik. Türkiye genelinde büyükşehirlerde İzmir’den sonra en fazla oyu alan il Muğla. Bu başarımızla gurur duymalı ve bu başarımızda emeği geçen herkese teşekkür etmeliyiz.” dedi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.