Çevreci öğrenciler kahvaltıda buluştu

Çevresel bilincin yaygınlaştırılmasıyla ilgili Fethiye Belediyesi’nin imzaladığı protokol kapsamında, Ali Mefharet Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma ve Kontrol bölümü öğrencileri ve Fethiye Belediyesi Çevre...

Çevreci öğrenciler kahvaltıda buluştu

Çevresel bilincin yaygınlaştırılmasıyla ilgili Fethiye Belediyesi’nin imzaladığı protokol kapsamında, Ali Mefharet Sıtkı Koçman Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma ve Kontrol bölümü öğrencileri ve Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol personeli tüm Fethiye’de tamamlanan çalışmaların ardından kahvaltıda buluştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yanı sıra başkan yardımcıları Mete Karacadağ ve Mete Atay da kahvaltıya katıldılar. Üniversite öğrencilerine teşekkürlerini sunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı öğrencilere teşekkür belgesi ve küçük hediyeler sundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Saatcı şöyle konuştu; “Sizler çevre bilincinin toplumda oluşmasında büyük katkı sağladınız. Üniversite çağlarında sosyal sorumluluk projelerine girmek çok özel bir şey. Bu anlamda ilçemize çevre bilincinin kazandırılması konusunda verdiğiniz katkılardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün sizlerle bir sofra paylaşacağız. Bizleri kırmayarak buraya kadar geldiğinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Eksik olmasın İşletme Fakültesi Dekanımız Erdoğan Hocam, Memiş Hocam ve saygıdeğer eşleri de bize katıldılar. Aslında her zaman söylediğimiz bir yörede yerleşim alanında, il olsun ilçe olsun üniversite, yüksekokul veya fakültenin bulunması bölgenin her anlamda gelişmesine direk katkı sağlayan lokomotif bir faktördür. Eğitilmiş insan gücü kadar başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Fethiye bu anlamda çok şanslı. İnşallah İşletme Fakültesi’nin kalan bölümü de açıldıktan sonra inanıyorum ki genç arkadaşlarımız, geleceğimiz olan sizleri daha fazla burada ağırlayacağız, yetiştirip hayata atılmanızı sağlayacağız. Ben Fethiye’de çevre bilincinin gelişmesinde yapmış olduğunuz bu çalışmalardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyor, katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Çevre Koruma ve Teknolojileri Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencileri ve Kaydem Plastik şirketi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz "Fethiye İlçesindeki Çevresel Duyarlılığın Arttırılmasına Yönelik Kapıdan Kapıya Bilgilendirme Çalışması” birinci ve ikinci dönemde öğretmen ve öğrenci arkadaşlarımızla gerçekleştirilmiştir.

Genel olarak memnuniyetle karşılanan bu çalışmanın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğrenci arkadaşlarıma, öğretim üyesi hocalarımıza, birim arkadaşlarıma, Kaydem Plastik personeline ve her zaman çevresel anlamdaki yaptığımız ve yapacağımız çalışmalara sonsuz destek veren Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'ya çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.