ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜNE “ŞİKAYETLERİ AZALT” UYARISI

Muğla’daki kamu kurumlarından brifing almaya devam eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, brifing sunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur’a, yaklaşık maliyet çalışmaları konusundaki şikayetleri azaltma uyarısında bulundu.Muğla...

ÇEVRE MÜDÜRLÜĞÜNE “ŞİKAYETLERİ AZALT” UYARISI

Muğla’daki kamu kurumlarından brifing almaya devam eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, brifing sunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur’a, yaklaşık maliyet çalışmaları konusundaki şikayetleri azaltma uyarısında bulundu.

Muğla valisi Mustafa Hakan Güvençer, kamu kurum müdürlerinden 2013 yılı yatırımlarının değerlendirilmesi ve 2014 yılı faaliyetleri hakkında kamu kurumlarından aldığı brifingler devam ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürleri çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hizmet binası yetersiz

Valilik Özer Türk Salonunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uyar, yaklaşık 40 dakika süren bilgilendirme yaptı. Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi veren Uyar, 4 Ocak 2013 tarihinde açılan yeni hizmet binasının yetersiz kaldığını söyledi. Uyar, “Bir yıl önce yeni hizmet binamıza taşındık. Mevcut binamız 50-55 personele hizmet verebiliyor. Birçok personelimiz odalarda sıkışmış durumda. Mevcut binamızın hemen yanına ek hizmet binası yaptırmak istiyoruz. Şu anda Müdürlüğümüz bünyesinde 143 personel var. Bu konuda sayın valimizin yardımlarını bekliyoruz” dedi.

Yaklaşık maliyet şikayetleri

2013 yılında Emniyet, Milli Eğitim, Jandarma ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü gibi kurumlara da yapım işlerinde hizmet verdiklerini açıklayan Uyar, “2013 yılında 22 adet kontrollük, 65 adet ödeneğe keşif özetleri, 109 adet yaklaşık maliyetler, 19 adet geçici kabul ve 71 adet kesin kabul işlemi gerçekleştirdik” dedi.

Brifing sonunda konuşan vali Mustafa Hakan Güvençer, yaklaşık maliyet konusunda gelen şikâyetleri sorarken, “Yaklaşık maliyetler konusundaki gecikmeler şikâyet konusu. Bu konudaki şikâyetleri bir an önce çözün. Aslında Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün kapsam alanı çok geniş. Özellikle çevre konusu çok çok önemli. Bu konuda yapılan çalışmalar için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.