Çetinkaya, karanfil dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya kadın personeline görev yaptıkları noktalara giderek karanfil ve zarf dağıttı.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda devam eden Cumhurbaşkanına...

Çetinkaya, karanfil dağıttı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya kadın personeline görev yaptıkları noktalara giderek karanfil ve zarf dağıttı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası salonunda devam eden Cumhurbaşkanına suikast girişi davasında görevli kadın personelin de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Emniyet Müdürü Çetinkaya, görevli kadın personeline, “Çok özel ve önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Görevinizin kutsallığının yanında bir kadın ve anne olarak da kutsalsınız. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve sizler görevinizi en iyi şekilde yerine getiriyorsunuz. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, personeline karanfil dağıtırken, karanfil yanında zarf verdi. Zarf içindeki notta, “Cumhuriyet ile kazanılmış haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.