Çelebi’den belediyeye 10 soru

AK Parti Muğla Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı merkez ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Başkanvekili Şadi Pirci, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer...

Çelebi’den belediyeye 10 soru

AK Parti Muğla Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı merkez ilçe binasında gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Başkanvekili Şadi Pirci, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, Muğla merkez ilçede 13 bin olan oy sayısının göreve geldiklerinden sonra 20 bine çıktığını hatırlatarak, “ Üye sayımız ise 4 binler civarında iken bugün 9 bin 800’e ulaştı. Muğla merkezde partimize katılım engel tanımaz bir sel gibi. Amacımız hizmetlerimizle, Muğla’yı, Muğlalıyı, Türkiye’nin değil Avrupa’nın en gelişmiş şehirlerinden biri haline getirmektir. Muğla’yı marka şehir yapmaktır. Köy olan Muğla değil şehir olan bir Muğla istiyoruz. Muğla’da bugüne kadar hiçbir teşkilatın yapmadığını yaptık. Hafta sonu 48 köyde aynı anda bütün teşkilatlarımızla bulunduk. Aynı anda parti çalışmalarını yaptık. Bir ilk olmasına rağmen partimizin il, ilçe, gençlik ve kadın kolları ile beraber mükemmel faaliyetler gerçekleştirdik. “dedi.

Belediyeye sorular

Konuşmasında Muğla Belediyesi’ne yönelik olarak sorular soran Çelebi şu sorulara cevap istedi:

“ Halkımızdan atıksu arıtma parası istenmiş midir, bu gayri hukuki bir çalışma değil midir?

Atık su arıtma tesisinden çıkan atık sular nereye gitmektedir, ileride herhangi bir sağlık ve çevre problemi yaşanacak mıdır?

Atık su arıtma tesisi devredeyse vidanjörler neden gece gündüz sokaklarda niye çalışmaktadır?

Muğla’nın kokması artık bitecek midir, Muğla güzel kokulu günlere ne zaman ulaşacaktır?

Eski garaj alanı olan yerin son durumu nedir? Belediye kendisine açılan bütün davaları kaybetmiş midir? Burası açık bir göl alanı mı olacaktır?

Muğla Belediyesi, bütün kamu kurum ve kuruluşları asfalt çalışmalarını bitirmişken niçin mevsimsel olarak en olumsuz zamanda asfaltlama yapmaktadır?

Muğla Belediyesince yapılan asfaltlama çalışmaları uluslar arası standartlara uygun mu yapılmaktadır, standart dışı bir çalışma mı yapılmaktadır?

Yapılan asfaltlama çalışmalarında karayolları teşkilatının yaptığı standart tutturulmakta mıdır?

Yapılan bir takım asfalt çalışmalarının yeterli kalitede yapılamadığı gerekçesi ile kamu kurumlarının uyarması sonucu tekrar yaptırıldığı doğru mudur?

Zorlu kış şartlarında yağmurlu, çamurlu bu Muğla günlerinde Muğla Belediyesinde çalışan ekmeğinin peşindeki dürüst, çalışkan, emekçi işçi kardeşlerimiz hiçbir sebep gösterilmeden işten çıkarılmakta mıdır, bu vicdana sığan bir uygulama mıdır?”

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’ye geçen Yusuf Kayacık da toplantıda bir konuşma yaptı. Kayacık, “ siyaset zor zanaattır. Siyaset yürek, emek ister. Siyaset bir rüzgar meselesidir. 70 bin oya güvenen CHP, titreyin büyük merkez geliyor. Büyük sağ geliyor. Bu bayrağı biz dikeceğiz.

22 yıldır siyaset yapıyorum. Ben buradan DP’de, DYP’de, Anavatan Partisi’nde yıllarca beraber siyaset yaptığım arkadaşlarıma sesleniyorum. Gelsinler buradaki sıcaklığı görsünler. Bu büyük merkezi oluşturmamıza yardımcı olsunlar. Bir tuğla da onlar koysunlar. Biz hiç kimseyle en küçük bir pazarlık etmedik. Ben siyaseti ideoloji için yaparım”dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.