Cedit 1. Kültür Şenliği yapılıyor

Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Cedit 1. Kültür Şenliği 10 Eylül Cumartesi Günü Yeniköy Mahallesi Meydanı’nda yapılacak. Şenlikte katılımcılara Muğla keşkeği ikram edilirken, zurna resitali sunulacak.Cedit...

Cedit 1. Kültür Şenliği yapılıyor

Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan Cedit 1. Kültür Şenliği 10 Eylül Cumartesi Günü Yeniköy Mahallesi Meydanı’nda yapılacak. Şenlikte katılımcılara Muğla keşkeği ikram edilirken, zurna resitali sunulacak.

Cedit 1. Kültür Şenliği etkinliği akşam saat 20.00’de Sanatçı Uygar Karaca ve Grup Acapella konserleri ile başlayacak. Protokol ve açış konuşmalarının ardından Şenlik etkinlikleri Salsa, Zeybek gösterileri ve Zurna resitali ile devam edecek. Muğla Yörük Obaları Derneği Zeybek oyunları ekibinin de bir gösteri yapacağı şenlik programı Sanatçı Uygar Karaca’nın konserinin 2. Bölümü ile devam edecek. Kültür şenliği ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Menteşe Belediyesi olarak ilçemizi ve mahallelerimiz tanıtan etkinlikler ve organizasyonlara destek vermeye devam ediyoruz. Cedit 1. Kültür Şenliği içeriğinde barındırdığı yöresel danslar ve canlı müzik programı ile yöresel kültürümüzün ulusal baz da tanıtımına katkı sağlayacaktır. Ayrıca şenlikte katılımcılara Muğla’mıza ait keşkek yemeği de ikram edilecek. Tüm vatandaşlarımızı şenliğe katılmaya davet ediyorum.”dedi.

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.